Friday, December 1, 2023
4.8 C
Skopje
spot_img

Важни датуми во ноември за сите хороскопски знаци

-Реклама-

Владеењето на интензивната Шкорпија е зад нас, а сонцето директно влегува во авантуристичкиот Јарец.

Реклама

4 ноември: Сатурн влегува во знакот Риби (или мора да преземете акција или да бидете подготвени да се откажете од сопствените соништа)

-Реклама-

8 ноември: Венера влегува во знакот Вага (тоа ќе биде топол месец полн со љубовни признанија)

9 ноември: Меркур влегува во знакот Стрелец (застанете за себе, внимавајте на грубоста и подгответе се за тешки вистини)

13 ноември: Нова месечина во Шкорпија (одлично време за експериментирање со фризури, тетоважи, пирсови…)

22 ноември: Сонцето влегува во Стрелец (авантури и патувања)

24 ноември: Марс влегува во Стрелец (ќе се разменуваат груби зборови, но луѓето ја заслужуваат вистината)

27 ноември: Полна месечина во Близнаци (висок потенцијал за драма)

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

Важни датуми во ноември за сите хороскопски знаци

Реклама

Владеењето на интензивната Шкорпија е зад нас, а сонцето директно влегува во авантуристичкиот Јарец.

4 ноември: Сатурн влегува во знакот Риби (или мора да преземете акција или да бидете подготвени да се откажете од сопствените соништа)

8 ноември: Венера влегува во знакот Вага (тоа ќе биде топол месец полн со љубовни признанија)

9 ноември: Меркур влегува во знакот Стрелец (застанете за себе, внимавајте на грубоста и подгответе се за тешки вистини)

13 ноември: Нова месечина во Шкорпија (одлично време за експериментирање со фризури, тетоважи, пирсови…)

22 ноември: Сонцето влегува во Стрелец (авантури и патувања)

24 ноември: Марс влегува во Стрелец (ќе се разменуваат груби зборови, но луѓето ја заслужуваат вистината)

27 ноември: Полна месечина во Близнаци (висок потенцијал за драма)

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО