Sunday, May 19, 2024
17.8 C
Skopje

Дел од цигарите поскапеа за 10 денари, лоша вест за пушачите на овие цигари

-Реклама-

Дел од цигарите поскапеа за 10 денари, лоша вест за пушачите на овие цигари

Реклама

Дел од цигарите во Македонија веќе поскапеа иако од Министерството за финансии, изјавија дека наместо од 1 ноември, поскапување ќе има на 1 јануари наредната година.

-Реклама-

Како што објави еМагази, се работи за поскапување од 10 денари и тоа за цигари кои ги произведува:

-Реклама-

Империал Тобако Тутунски комбинат Скопје, поточно брендовите Вест, Бос, Давидов, Родео, Жаде, а истото го потврдија од маркетите за веб порталот.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

Дел од цигарите поскапеа за 10 денари, лоша вест за пушачите на овие цигари

-Реклама-

Дел од цигарите поскапеа за 10 денари, лоша вест за пушачите на овие цигари

Реклама

Дел од цигарите во Македонија веќе поскапеа иако од Министерството за финансии, изјавија дека наместо од 1 ноември, поскапување ќе има на 1 јануари наредната година.

Како што објави еМагази, се работи за поскапување од 10 денари и тоа за цигари кои ги произведува:

Империал Тобако Тутунски комбинат Скопје, поточно брендовите Вест, Бос, Давидов, Родео, Жаде, а истото го потврдија од маркетите за веб порталот.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО