Sunday, May 19, 2024
17.8 C
Skopje

Зошто речиси сите женски гаќички имаат „мал џеб“

-Реклама-

Внатрешниот дел на гаќите, кој е во директен контакт со најинтимниот дел од женското тело, мора да биде покриен со мек, нежен и природен материјал, според светските здравствени стандарди.

Реклама

Ова е исклучително важно, особено кога станува збор за синтетички модели на долна облека. Материјалот мора да се зашие во гаќите, но шевовите на две места би можеле да ја иритираат интимната зона.

-Реклама-

Поради ова се создава мал џеб кој и покрај мислењето на многу мажи не се користи за носење никаков предмет.

-Реклама-

Неговата примарна функција е да го намали контактот со синтетички материјали кои промовираат развој на бактерии и бактериски инфекции, а го ослободува дишењето на интимните делови и ги апсорбира сите телесни течности.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

Зошто речиси сите женски гаќички имаат „мал џеб“

-Реклама-

Внатрешниот дел на гаќите, кој е во директен контакт со најинтимниот дел од женското тело, мора да биде покриен со мек, нежен и природен материјал, според светските здравствени стандарди.

Реклама

Ова е исклучително важно, особено кога станува збор за синтетички модели на долна облека. Материјалот мора да се зашие во гаќите, но шевовите на две места би можеле да ја иритираат интимната зона.

Поради ова се создава мал џеб кој и покрај мислењето на многу мажи не се користи за носење никаков предмет.

Неговата примарна функција е да го намали контактот со синтетички материјали кои промовираат развој на бактерии и бактериски инфекции, а го ослободува дишењето на интимните делови и ги апсорбира сите телесни течности.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО