Tuesday, July 23, 2024
33.8 C
Skopje

Емотивно видео: Наставничка ги затекна учениците како се „тепаат“, па следуваше шокантно изненадување

-Реклама-

Ученици од едно белградско училиште решиле на оригинален начин да ја изненадат својата професорка.

Реклама

Имено, пред да влезе наставничката во училницата, учениците се собрале и симулирале вистинска тепачка! Наставничката несебично и брзо побрза да го запре „врсничкото насилство“.

-Реклама-

Не носат сите херои наметка!

-Реклама-

Сепак, она што следуваше ќе го памети до крајот на животот.

Кога им пријде, учениците се повлекоа и и подарија прекрасен букет цвеќе заедно со конфети.

Голем број корисници на социјалните мрежи беа воодушевени од ваквото однесување на децата.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

Емотивно видео: Наставничка ги затекна учениците како се „тепаат“, па следуваше шокантно изненадување

-Реклама-

Ученици од едно белградско училиште решиле на оригинален начин да ја изненадат својата професорка.

Реклама

Имено, пред да влезе наставничката во училницата, учениците се собрале и симулирале вистинска тепачка! Наставничката несебично и брзо побрза да го запре „врсничкото насилство“.

Не носат сите херои наметка!

Сепак, она што следуваше ќе го памети до крајот на животот.

Кога им пријде, учениците се повлекоа и и подарија прекрасен букет цвеќе заедно со конфети.

Голем број корисници на социјалните мрежи беа воодушевени од ваквото однесување на децата.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО