Tuesday, April 16, 2024
27.8 C
Skopje

„Вистина е, се враќам на ТВ Пинк“: Првата исповед на Милан Милошевиќ пред ГОЛЕМОТО ВРАЌАЊЕ на розовата телевизија!

-Реклама-

Водителот Милан Милошевиќ со голем стил се враќа во ТВ Пинк, а вечерва ќе гостува во емисијата „Амиџи шоу“ кај колегата Огњен Амиџиќ.

Реклама

-Долго време се помирувам со Пинк, тоа нема врска со отказот на Душица. Да, точно е, се враќам во Пинк и мило ми е што тоа ќе го откријам во емисијата „Амиџи шоу“, со Огњен, кој ме донесе во Пинк и со кој ќе ја информирам јавноста за моето враќање, тој е и мое сè што ми беше поддржувач – зборуваше Милан.

-Реклама-

– Се уште не знам точно што ќе водам, но тоа ќе се знае за неколку дена. Веќе неколку дена доживувам хаос на социјалните мрежи од коментари, но позитивен секако. Откако се дозна дека се враќам, добив преку 10.000 пораки на Инстаграм: „Тоа е тоа, кралу, сега Балканот ќе гори“. Откако бев отпуштен од друга телевизија, не се занимавав со бизнис, туку бев во преговори со Пинк. Сите се радуваат за мене, а јас ќе подадам рака на сите мои колеги, немам проблем со никого – изјави Милан Милошевиќ за Република.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

Hello, Monetag!

„Вистина е, се враќам на ТВ Пинк“: Првата исповед на Милан Милошевиќ пред ГОЛЕМОТО ВРАЌАЊЕ на розовата телевизија!

Реклама

Водителот Милан Милошевиќ со голем стил се враќа во ТВ Пинк, а вечерва ќе гостува во емисијата „Амиџи шоу“ кај колегата Огњен Амиџиќ.

-Долго време се помирувам со Пинк, тоа нема врска со отказот на Душица. Да, точно е, се враќам во Пинк и мило ми е што тоа ќе го откријам во емисијата „Амиџи шоу“, со Огњен, кој ме донесе во Пинк и со кој ќе ја информирам јавноста за моето враќање, тој е и мое сè што ми беше поддржувач – зборуваше Милан.

– Се уште не знам точно што ќе водам, но тоа ќе се знае за неколку дена. Веќе неколку дена доживувам хаос на социјалните мрежи од коментари, но позитивен секако. Откако се дозна дека се враќам, добив преку 10.000 пораки на Инстаграм: „Тоа е тоа, кралу, сега Балканот ќе гори“. Откако бев отпуштен од друга телевизија, не се занимавав со бизнис, туку бев во преговори со Пинк. Сите се радуваат за мене, а јас ќе подадам рака на сите мои колеги, немам проблем со никого – изјави Милан Милошевиќ за Република.


ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО