Sunday, May 19, 2024
17.8 C
Skopje

МАКЕДОНИЈА: Крадци влегле во домот на младиот Леонид и ги украле парите и предмети кои се собираа како донација за негово лекување

-Реклама-

МВР и официјално ја потврди кражбата во домот на Леонид Игнов, пари кои се собираа како донации за негово лекување.

Реклама

Според она што МВР го потврди за Скопје Инфо пријавата ја направил таткото на Леонид, а во истата стои дека од нивниот семеен дом одземени се пари и други предмети. Неофицијално, се работи за средства во износ од 50 илјади евра.

-Реклама-

На 18.10.2023 во СВР Скопје Б.И.(53) пријавил дека во периодот од 11:30 до 14:50 часот со подесен предмет било влезено во неговиот дом на подрачјето на Аеродром и биле одземени пари и други предмети. Полициски службеници веднаш излегле на местото на настанот и се преземаат мерки за расчистување на случајот, велат од МВР

-Реклама-

Пред неколку месеци, осумнаесетгодишниот Леонид доживеа несреќа додека беше на летување во Грција. Тоа резултираше со тешки повреди на неговиот `рбет и не може да ги движи рацете и нозете. По неколку апели, јавноста и јавните личности се мобилизираа и за краток временски период беа собрани неопходните средства за негово лекување.

Сите оние кои сакаат да донираат за Леонид, Донациите може да се направат со повик на телефонските броеви (100 денари од повик):
А1: 143 500 Телеком: 143 118 Или преку сметка: Од Македонија: 210-7000006805-91 НЛБ БАНКА Од странство: IBAN: MK07210501567799991
SWIFT: TUTNMK22 NLB BANKA AD SKOPJE

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

МАКЕДОНИЈА: Крадци влегле во домот на младиот Леонид и ги украле парите и предмети кои се собираа како донација за негово лекување

-Реклама-

МВР и официјално ја потврди кражбата во домот на Леонид Игнов, пари кои се собираа како донации за негово лекување.

Реклама

Според она што МВР го потврди за Скопје Инфо пријавата ја направил таткото на Леонид, а во истата стои дека од нивниот семеен дом одземени се пари и други предмети. Неофицијално, се работи за средства во износ од 50 илјади евра.

На 18.10.2023 во СВР Скопје Б.И.(53) пријавил дека во периодот од 11:30 до 14:50 часот со подесен предмет било влезено во неговиот дом на подрачјето на Аеродром и биле одземени пари и други предмети. Полициски службеници веднаш излегле на местото на настанот и се преземаат мерки за расчистување на случајот, велат од МВР

Пред неколку месеци, осумнаесетгодишниот Леонид доживеа несреќа додека беше на летување во Грција. Тоа резултираше со тешки повреди на неговиот `рбет и не може да ги движи рацете и нозете. По неколку апели, јавноста и јавните личности се мобилизираа и за краток временски период беа собрани неопходните средства за негово лекување.

Сите оние кои сакаат да донираат за Леонид, Донациите може да се направат со повик на телефонските броеви (100 денари од повик):
А1: 143 500 Телеком: 143 118 Или преку сметка: Од Македонија: 210-7000006805-91 НЛБ БАНКА Од странство: IBAN: MK07210501567799991
SWIFT: TUTNMK22 NLB BANKA AD SKOPJE

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО