Friday, December 1, 2023
4.8 C
Skopje
spot_img

(ВИДЕО) УЖАС: Едниот мафијаш рекетира, другиот му удира шлаканица на келнерот: „Немој да те масакрирам!“

-Реклама-

Миљан Хофман Видовиќ му удрил шлаканица на келнерот во ресторан и му се заканувал.

Реклама

Миљан Хофман Видовиќ, братот на Љубан Хофман Видовиќ, кој пред неколку дена ги малтретираше вработените и сопственикот на кафулето „Стрит“ во Модрича, Република Српска, го следеше примерот на својот брат и продолжи да сее страв во рестораните и да се потсмева на келнери.

-Реклама-

Имено, порталот Република рс дојде до видео на кое се гледа како Хофман му удира шлаканица на келнер во ресторан. Ја држи главата на келнерот, му вели да ги спушти рацете, а потоа му удира шлаканици и во еден момент му го гризе лицето.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

(ВИДЕО) УЖАС: Едниот мафијаш рекетира, другиот му удира шлаканица на келнерот: „Немој да те масакрирам!“

Реклама

Миљан Хофман Видовиќ му удрил шлаканица на келнерот во ресторан и му се заканувал.

Миљан Хофман Видовиќ, братот на Љубан Хофман Видовиќ, кој пред неколку дена ги малтретираше вработените и сопственикот на кафулето „Стрит“ во Модрича, Република Српска, го следеше примерот на својот брат и продолжи да сее страв во рестораните и да се потсмева на келнери.

Имено, порталот Република рс дојде до видео на кое се гледа како Хофман му удира шлаканица на келнер во ресторан. Ја држи главата на келнерот, му вели да ги спушти рацете, а потоа му удира шлаканици и во еден момент му го гризе лицето.

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО