Monday, April 15, 2024
27.8 C
Skopje

(ВИДЕО) Нема ниедна препрека за љубовта спрема децата: Мајка (80г) се прекрсти три пати и седна во авион да ги види своите деца во Америка

-Реклама-

Не постои страв или пречка која мајката не може да ја надмине за своето дете. А токму тоа го покажува и видеото од една старица (80) која решила да се качи во авион и да замине во Америка по своите деца.

Реклама

Снимка од 80-годишна баба од Србија расплака многумина на интернет кога се појави на каналот на YouTube „Call of the Mountain“.

-Реклама-

Во 13 секунди од видеото, без зборови и без многу објаснување, сјајот и среќата во очите на оваа старица уште еднаш докажа дека нема посилна љубов од мајчината. Како што е објаснето, станува збор за мајка од Србија, која на 80 години за прв пат во животот решила да го надмине стравот и да се качи во авион. Секако, за тоа имала посебна причина – да ги гледа и гушне своите деца.

-Реклама-

Како што снимил авторот на видеото, бабата три пати се прекрстила пред да се качи во авионот и со насмевка влегла во него. А потоа, кога седна на своето место, со нетрпение ја очекуваше својата крајна дестинација, се насмевна на камерата со насмевка и сјај во очите.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

Hello, Monetag!

(ВИДЕО) Нема ниедна препрека за љубовта спрема децата: Мајка (80г) се прекрсти три пати и седна во авион да ги види своите деца во Америка

Реклама

Не постои страв или пречка која мајката не може да ја надмине за своето дете. А токму тоа го покажува и видеото од една старица (80) која решила да се качи во авион и да замине во Америка по своите деца.

Снимка од 80-годишна баба од Србија расплака многумина на интернет кога се појави на каналот на YouTube „Call of the Mountain“.

Во 13 секунди од видеото, без зборови и без многу објаснување, сјајот и среќата во очите на оваа старица уште еднаш докажа дека нема посилна љубов од мајчината. Како што е објаснето, станува збор за мајка од Србија, која на 80 години за прв пат во животот решила да го надмине стравот и да се качи во авион. Секако, за тоа имала посебна причина – да ги гледа и гушне своите деца.

Како што снимил авторот на видеото, бабата три пати се прекрстила пред да се качи во авионот и со насмевка влегла во него. А потоа, кога седна на своето место, со нетрпение ја очекуваше својата крајна дестинација, се насмевна на камерата со насмевка и сјај во очите.


ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО