Friday, December 1, 2023
4.8 C
Skopje
spot_img

Кога се очекува да падне првиот снег во Скопје

-Реклама-

Оваа зима не се очекува големи количини на снег во Скопје, главниот град на Македонија. Доколку сакате и обожавате снег тогаш е најдобро да резервирате во некој од ски центрите или планини.

Реклама

Доколку се верува на долгорочните прогнози, почетокот на Декември се очекува да биде многу постуден, но не доволно за да падне снежна покривка. Се очекува дека оваа зима нема да има и многу врнежи.

-Реклама-

Од аспект на температурата се очекува благи минусни температури. Крајот на декември има минимални услови за снег.
Останува да видиме дали се точни долгорочните прогнози.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

Кога се очекува да падне првиот снег во Скопје

Реклама

Оваа зима не се очекува големи количини на снег во Скопје, главниот град на Македонија. Доколку сакате и обожавате снег тогаш е најдобро да резервирате во некој од ски центрите или планини.

Доколку се верува на долгорочните прогнози, почетокот на Декември се очекува да биде многу постуден, но не доволно за да падне снежна покривка. Се очекува дека оваа зима нема да има и многу врнежи.

Од аспект на температурата се очекува благи минусни температури. Крајот на декември има минимални услови за снег.
Останува да видиме дали се точни долгорочните прогнози.

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО