Tuesday, June 25, 2024
28.8 C
Skopje

Весна Петрушевска со потресна приказна: 7 годишно дете во скопско училиште им ги кубе косите на соучениците и ги остава на катедра, ги тепа и плука

-Реклама-

Весна Петрушевска денеска на инстаграм се вклучи во живо и остави потресна приказна од училиштето Лазо Ангеловски во Аеродром. Како што кажува таа многу родители и имаат напишано за овој случај и се надева дека институциите ќе кренат глас.

Реклама

Поточно во училиштето дете од второ оделение 7 години ги тепа своите ученици, ги плука, им ги кубе косите и ги остава на катедра кај наставниците.

-Реклама-

Како што кажува Весна велат дека училиштето не може да се справи со овој насилник, но најстрашниот дел е дека ова исто момче затворило девојче во школскиот тоалет го соблекло голо и со истите алишта што ги соблеко девојчето го избришал подот.

-Реклама-

Исто така Петрушевска кажува дека ова дете има и своја историја уште од градинка. Погледнете го видеото:

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

Весна Петрушевска со потресна приказна: 7 годишно дете во скопско училиште им ги кубе косите на соучениците и ги остава на катедра, ги тепа и плука

-Реклама-

Весна Петрушевска денеска на инстаграм се вклучи во живо и остави потресна приказна од училиштето Лазо Ангеловски во Аеродром. Како што кажува таа многу родители и имаат напишано за овој случај и се надева дека институциите ќе кренат глас.

Реклама

Поточно во училиштето дете од второ оделение 7 години ги тепа своите ученици, ги плука, им ги кубе косите и ги остава на катедра кај наставниците.

Како што кажува Весна велат дека училиштето не може да се справи со овој насилник, но најстрашниот дел е дека ова исто момче затворило девојче во школскиот тоалет го соблекло голо и со истите алишта што ги соблеко девојчето го избришал подот.

Исто така Петрушевска кажува дека ова дете има и своја историја уште од градинка. Погледнете го видеото:

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО