Tuesday, June 25, 2024
28.8 C
Skopje

(ВИДЕО) ТЕПАЧКА НА КОНЦЕРТОТ НА АЛЕКСАНДРА ПРИЈОВИЌ: Полицијата и обезбедувањето веднаш реагираа

-Реклама-

Музичката ѕвезда Александра Пријовиќ го одржа својот втор по ред концерт во Ниш, а при крајот на концертот се случи непријатна сцена.

Реклама

На крајот од концертот двајца момци се степале, а по вербалниот конфликт следела физичка пресметка во која учествувале неколкумина.

-Реклама-

Обезбедувањето и полицијата веднаш реагирале и ги избркале, а на излезот биле приведени.

-Реклама-

Александра Пријовиќ концертот го одржа до крај, без никаков прекин.

Muzičkata dzvezda Aleksand

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

(ВИДЕО) ТЕПАЧКА НА КОНЦЕРТОТ НА АЛЕКСАНДРА ПРИЈОВИЌ: Полицијата и обезбедувањето веднаш реагираа

-Реклама-

Музичката ѕвезда Александра Пријовиќ го одржа својот втор по ред концерт во Ниш, а при крајот на концертот се случи непријатна сцена.

Реклама

На крајот од концертот двајца момци се степале, а по вербалниот конфликт следела физичка пресметка во која учествувале неколкумина.

Обезбедувањето и полицијата веднаш реагирале и ги избркале, а на излезот биле приведени.

Александра Пријовиќ концертот го одржа до крај, без никаков прекин.

Muzičkata dzvezda Aleksand

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО