Sunday, May 19, 2024
17.8 C
Skopje

ПРВИОТ СНЕГ ВЕЌЕ ПАДНА, ОБЕЛЕ И СРБИЈА: Eве на кои места вее снег и кога се очекува во Македонија!

-Реклама-

ОБИЛНИ врнежи од дожд на повисоките планински предели на Голија во утринските часови прераснаа во снег, а сите надлежни екипи се подготвени за нови врнежи од снег.

Реклама

Врнежи од снег се забележливи и на другите планински врвови во западниот дел на Србија. Поради лошите временски услови сообраќајот се одвива побавно, но нема застои.

-Реклама-

-Реклама-

На планините во Македонија снег се најавува на почетокот на следната недела, кога се очекува пад на температурите.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

ПРВИОТ СНЕГ ВЕЌЕ ПАДНА, ОБЕЛЕ И СРБИЈА: Eве на кои места вее снег и кога се очекува во Македонија!

-Реклама-

ОБИЛНИ врнежи од дожд на повисоките планински предели на Голија во утринските часови прераснаа во снег, а сите надлежни екипи се подготвени за нови врнежи од снег.

Реклама

Врнежи од снег се забележливи и на другите планински врвови во западниот дел на Србија. Поради лошите временски услови сообраќајот се одвива побавно, но нема застои.

На планините во Македонија снег се најавува на почетокот на следната недела, кога се очекува пад на температурите.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО