Tuesday, May 21, 2024
21.8 C
Skopje

ВОЗНЕМИРУВАЧКО ФОTО: Дете во Скопје оставено облеано во крв, откако било искасано од куче – а сопственикот побегнал

-Реклама-

Објава на социјалните мрежи денеска ги вознемири граѓаните. Во објавата стои:

Реклама

Преку јавен апел, се трага по него.„Вчера околу 19 и 30 часот, синчето ми беше каснато од жолта ‘акита’ куче, во паркот карши фудбалското игралиште на ФК Аеродром во Ново Лисиче.

-Реклама-

Кучето било водено на подводник од страна на млад дечко со брада, кој по каснувањето го оставил детето во крв и избегал. Среќа му помогнаа луѓе и го однесоа во болница.

-Реклама-

Пријавено е во полиција, но ве молам за било каква информација да го најдеме дечкото кој постапил крајно нехумано“, стои во апелот.

Како што се гледа на фотографиите детето има многу крв на неговиот дуксер.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

ВОЗНЕМИРУВАЧКО ФОTО: Дете во Скопје оставено облеано во крв, откако било искасано од куче – а сопственикот побегнал

-Реклама-

Објава на социјалните мрежи денеска ги вознемири граѓаните. Во објавата стои:

Реклама

Преку јавен апел, се трага по него.„Вчера околу 19 и 30 часот, синчето ми беше каснато од жолта ‘акита’ куче, во паркот карши фудбалското игралиште на ФК Аеродром во Ново Лисиче.

Кучето било водено на подводник од страна на млад дечко со брада, кој по каснувањето го оставил детето во крв и избегал. Среќа му помогнаа луѓе и го однесоа во болница.

Пријавено е во полиција, но ве молам за било каква информација да го најдеме дечкото кој постапил крајно нехумано“, стои во апелот.

Како што се гледа на фотографиите детето има многу крв на неговиот дуксер.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО