Tuesday, May 21, 2024
21.8 C
Skopje

ХИТ ВИДЕО: Швалер среде бел ден виси гол од прозорец – заврши болно!

-Реклама-

Иако многумина ќе речат дека некои работи се случуваат само на филм, по се изгледа се случуваат и во реалниот живот. За само неколку минути ова видео стана вирален хит и тоа со право.

Реклама

Швалер во бегство среде бел ден виси „како од мајка роден“ на четврти спрат од зграда, држејќи се за балконот. Иако воопшто не е смешна ситуацијата така не размислуваа соседите и случајните минувачи.

-Реклама-

Повеќето од нив со мобилните телефони ги снимаа маките на овој човек наместо да направат било што за да му помогнат. Во еден момент не можејќи веќе да се задржи се пушти, па директно удри на бетонот.

-Реклама-

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

ХИТ ВИДЕО: Швалер среде бел ден виси гол од прозорец – заврши болно!

-Реклама-

Иако многумина ќе речат дека некои работи се случуваат само на филм, по се изгледа се случуваат и во реалниот живот. За само неколку минути ова видео стана вирален хит и тоа со право.

Реклама

Швалер во бегство среде бел ден виси „како од мајка роден“ на четврти спрат од зграда, држејќи се за балконот. Иако воопшто не е смешна ситуацијата така не размислуваа соседите и случајните минувачи.

Повеќето од нив со мобилните телефони ги снимаа маките на овој човек наместо да направат било што за да му помогнат. Во еден момент не можејќи веќе да се задржи се пушти, па директно удри на бетонот.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО