Sunday, May 19, 2024
17.8 C
Skopje

Малиот Македон е гордост македонска: Се закити со златен медал на светскиот натпревар по математика

-Реклама-

Чудото од дете, осумгодишниот Македон Димитровски од Тетово, повторно освои златен медал на светскиот натпревар од есенскиот дел „Математика без граници“.

Реклама

Оваа прекрасна вест ја соопштија на социјалните мрежи гордите родители.

-Реклама-

-Реклама-

Златен медал за ова златно дете. Честитки!

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

Малиот Македон е гордост македонска: Се закити со златен медал на светскиот натпревар по математика

-Реклама-

Чудото од дете, осумгодишниот Македон Димитровски од Тетово, повторно освои златен медал на светскиот натпревар од есенскиот дел „Математика без граници“.

Реклама

Оваа прекрасна вест ја соопштија на социјалните мрежи гордите родители.

Златен медал за ова златно дете. Честитки!

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО