Tuesday, May 21, 2024
21.8 C
Skopje

ЕМОТИВНО ВИДЕО: „Дали е ова шега?“ По петнаесет години борба со неплодност ќе станат родители

-Реклама-

Бри и Стивен Овенс се обидуваат да зачнат дете веќе 15 години. За тоа време посвоиле четири деца, а кога конечно дознала дека е бремена, Бри решила да ја сними реакцијата на нејзиниот сопруг на среќната вест.

Реклама

Бри почнала да го задева својот сопруг за можноста таа да забремени во блиска иднина, што тој го нарече лудот. По половина минута Бри му признала на сопругот дека претходно направила тест за бременост и бил позитивен. По кратка пауза, и двајцата почнаа да плачаат, а солзи радосници почнаа да течат по лицето на Стивен.

-Реклама-

„Дали е ова шега? – праша низ солзи.

-Реклама-

Парот се обидуваше да добие биолошко дете од 2008 година, а потоа реши да и се предаде на судбината. Тие не престанаа да се обидуваат, но откако дознаа дека се неплодни, во 2013 година се пријавија за посвојување на нивното прво дете. Барањето било одобрено во 2015. Најмалото посвоено дете е деветмесечниот Вилијам, кој во нивниот дом пристигнал на почетокот на оваа година.

Видеото погледнее го ТУКА.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

ЕМОТИВНО ВИДЕО: „Дали е ова шега?“ По петнаесет години борба со неплодност ќе станат родители

-Реклама-

Бри и Стивен Овенс се обидуваат да зачнат дете веќе 15 години. За тоа време посвоиле четири деца, а кога конечно дознала дека е бремена, Бри решила да ја сними реакцијата на нејзиниот сопруг на среќната вест.

Реклама

Бри почнала да го задева својот сопруг за можноста таа да забремени во блиска иднина, што тој го нарече лудот. По половина минута Бри му признала на сопругот дека претходно направила тест за бременост и бил позитивен. По кратка пауза, и двајцата почнаа да плачаат, а солзи радосници почнаа да течат по лицето на Стивен.

„Дали е ова шега? – праша низ солзи.

Парот се обидуваше да добие биолошко дете од 2008 година, а потоа реши да и се предаде на судбината. Тие не престанаа да се обидуваат, но откако дознаа дека се неплодни, во 2013 година се пријавија за посвојување на нивното прво дете. Барањето било одобрено во 2015. Најмалото посвоено дете е деветмесечниот Вилијам, кој во нивниот дом пристигнал на почетокот на оваа година.

Видеото погледнее го ТУКА.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО