Tuesday, June 25, 2024
28.8 C
Skopje

Видео кое ќе ви ги насолзи очите: Никој не сакаше да оди на матура со оваа девојка но се случи нешто неочекувано

-Реклама-

Матурската вечер за многумина е една од најважните вечери во животот. Во западните култури сè уште се практикува мажот да побара девојка заедно за таа посебна вечер. Смета дека е најубаво кога една девојка добива официјална покана да му биде партнерка. Многу љубовни приказни кои завршија во брак започнаа токму така, а една стана омилена на TikTok.

@hendersondramaclub_nm

Girl in wheelchair get asked to Prom#drama#feelgood#heartwarming#promposal#highschool This original video was produced by Hendersondramaclubnm, Hendersondramaclub and Jibrizy

♬ original sound – HendersonDramaClub – HendersonDramaClub

Реклама

-Реклама-

Видеото почнува со слика од паралелка во средно училиште, додека во центарот на вниманието е русокоса девојка која седи на бирото и слуша лекција. Таа е во инвалидска количка. Часот завршува, а професорот и уште неколку луѓе од класот се вмешани во планот на едно момче од класот кое сакало да ја однесе таа девојка на матура. Професорот вели дека лекцијата е завршена и секој од учесниците го зема својот плакат, а на секој плакат е испишан збор кој кога ќе се состави го формира познатото прашање: „Дали би сакале да одите на матура со мене?“.

-Реклама-

Дечкото кој сака да ја изненади оваа девојка го организирал сето ова, додека зад сите чека со симболичното вештачко цвеќе кое вообичаено се става околу зглобот на партнерката на денот на матурата. Како што се најавува крајот на часот, оваа девојка почнува да се пакува. Но, нејзиниот израз е прилично тажен и изгледа како да ќе заплаче во секој момент.

Кога девојчето конечно се спакувало и ја свртело количката за да си оди дома, видела група нејзини професори и колеги како држеле транспаренти. Таа за момент се изненадила, но сепак не видела кој ја кани на матура, бидејќи зад овие луѓе се крие нејзиното момче. Кога видела за кого станува збор, лицето и светнало, но од шокот едвај успеала да кимне со главата во знак на согласност. Девојката со неверување ја покри устата со рака, на работ на солзи, овој пат солзи радосници.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

Видео кое ќе ви ги насолзи очите: Никој не сакаше да оди на матура со оваа девојка но се случи нешто неочекувано

-Реклама-

Матурската вечер за многумина е една од најважните вечери во животот. Во западните култури сè уште се практикува мажот да побара девојка заедно за таа посебна вечер. Смета дека е најубаво кога една девојка добива официјална покана да му биде партнерка. Многу љубовни приказни кои завршија во брак започнаа токму така, а една стана омилена на TikTok.

@hendersondramaclub_nm

Girl in wheelchair get asked to Prom#drama#feelgood#heartwarming#promposal#highschool This original video was produced by Hendersondramaclubnm, Hendersondramaclub and Jibrizy

♬ original sound – HendersonDramaClub – HendersonDramaClub

Реклама

Видеото почнува со слика од паралелка во средно училиште, додека во центарот на вниманието е русокоса девојка која седи на бирото и слуша лекција. Таа е во инвалидска количка. Часот завршува, а професорот и уште неколку луѓе од класот се вмешани во планот на едно момче од класот кое сакало да ја однесе таа девојка на матура. Професорот вели дека лекцијата е завршена и секој од учесниците го зема својот плакат, а на секој плакат е испишан збор кој кога ќе се состави го формира познатото прашање: „Дали би сакале да одите на матура со мене?“.

Дечкото кој сака да ја изненади оваа девојка го организирал сето ова, додека зад сите чека со симболичното вештачко цвеќе кое вообичаено се става околу зглобот на партнерката на денот на матурата. Како што се најавува крајот на часот, оваа девојка почнува да се пакува. Но, нејзиниот израз е прилично тажен и изгледа како да ќе заплаче во секој момент.

Кога девојчето конечно се спакувало и ја свртело количката за да си оди дома, видела група нејзини професори и колеги како држеле транспаренти. Таа за момент се изненадила, но сепак не видела кој ја кани на матура, бидејќи зад овие луѓе се крие нејзиното момче. Кога видела за кого станува збор, лицето и светнало, но од шокот едвај успеала да кимне со главата во знак на согласност. Девојката со неверување ја покри устата со рака, на работ на солзи, овој пат солзи радосници.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО