Sunday, May 19, 2024
17.8 C
Skopje

Сакате да имате многу пари? Еве која боја на паричник ви е потребна според хороскопскиот знак

-Реклама-

Ако сакате да ја привлечете позитивната енергија на финансиски план ви предлагаме да си купите паричник во една од 5-те фенг шуи бои.

Реклама

Најпрво проверете кој елемент сте го добиле при раѓањето, тој кој го карактеризира вашиот знак во кинескиот хороскоп (пр. 2015 година владее знакот на дрвена коза и во оваа година главен елемент е дрвото).

-Реклама-

Потоа прочитајте која боја на паричник совршено ви одговара

-Реклама-

Црвената боја привлекува богатство во животот. Оваа боја е фаворит и по фенг шуи затоа што е огнена боја. Оваа боја ја уништува негативната енергија. Црвен паричник е најдобар избор за родените во елементот оган и земја, додека послабо дејство има на вода и метал.

2. Темно син паричник

Сината боја е воден елемент и симбол на изобилство. Доколку вашиот елемент е дрво или вода во тој случај паричник во оваа боја е вистинскиот избор за вас.

3. Црн паричник

Црната боја исто како и сината е поврзана со водените елементи па затоа доколку вашиот елемент е дрво или вода, а не ви се допаѓа сината боја- можете да си купите паричник во црна боја.

4. Кафен паричник

Кафениот паричник е многу популарен поради изборот на преубави текстури кои ги има. Кафената боја е земјен елемент, па затоа на луѓето родени во елементот земја или метал ќе им донесе големо богатство.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

Сакате да имате многу пари? Еве која боја на паричник ви е потребна според хороскопскиот знак

-Реклама-

Ако сакате да ја привлечете позитивната енергија на финансиски план ви предлагаме да си купите паричник во една од 5-те фенг шуи бои.

Реклама

Најпрво проверете кој елемент сте го добиле при раѓањето, тој кој го карактеризира вашиот знак во кинескиот хороскоп (пр. 2015 година владее знакот на дрвена коза и во оваа година главен елемент е дрвото).

Потоа прочитајте која боја на паричник совршено ви одговара

Црвената боја привлекува богатство во животот. Оваа боја е фаворит и по фенг шуи затоа што е огнена боја. Оваа боја ја уништува негативната енергија. Црвен паричник е најдобар избор за родените во елементот оган и земја, додека послабо дејство има на вода и метал.

2. Темно син паричник

Сината боја е воден елемент и симбол на изобилство. Доколку вашиот елемент е дрво или вода во тој случај паричник во оваа боја е вистинскиот избор за вас.

3. Црн паричник

Црната боја исто како и сината е поврзана со водените елементи па затоа доколку вашиот елемент е дрво или вода, а не ви се допаѓа сината боја- можете да си купите паричник во црна боја.

4. Кафен паричник

Кафениот паричник е многу популарен поради изборот на преубави текстури кои ги има. Кафената боја е земјен елемент, па затоа на луѓето родени во елементот земја или метал ќе им донесе големо богатство.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО