Sunday, May 19, 2024
17.8 C
Skopje

ПОЧИНА СИНОТ НА ПОЗНАТОТ AМЕРИКАНСКИ АКТЕР: Имаше само 32 години

-Реклама-

Почина Декс Карви, син на американскиот комичар и актер Дејна Карви. Имаше 32 години.

Реклама

„Доживеавме страшна трагедија. Нашиот сакан син Декс почина од случајно предозирање“, се вели во објавата на Инстаграм потпишана од Дејна Карви и неговата сопруга Пола.

-Реклама-

“Тој беше исклучително талентиран за многу нешта – музика, уметност, снимање филмови, комедија… Го сакаше животот. Правеше сè забавно. Но, најмногу од се го сакаше своето семејство, пријателите и својата девојка. Мислиме на сите вас кои се борите со зависност или познавате некој што се бори со зависност. Вие сте во нашите срца и молитви“, додале тие во објавата.

-Реклама-

ТМЗ објави дека Декс починал кога пристигнала 911, која ја повикала неговата девојка. Според извештајот, тој се заклучил во бањата и не реагирал на никакви дразби кога бил пронајден. Брзата помош наводно се обидела да го оживее, но безуспешно.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

ПОЧИНА СИНОТ НА ПОЗНАТОТ AМЕРИКАНСКИ АКТЕР: Имаше само 32 години

-Реклама-

Почина Декс Карви, син на американскиот комичар и актер Дејна Карви. Имаше 32 години.

Реклама

„Доживеавме страшна трагедија. Нашиот сакан син Декс почина од случајно предозирање“, се вели во објавата на Инстаграм потпишана од Дејна Карви и неговата сопруга Пола.

“Тој беше исклучително талентиран за многу нешта – музика, уметност, снимање филмови, комедија… Го сакаше животот. Правеше сè забавно. Но, најмногу од се го сакаше своето семејство, пријателите и својата девојка. Мислиме на сите вас кои се борите со зависност или познавате некој што се бори со зависност. Вие сте во нашите срца и молитви“, додале тие во објавата.

ТМЗ објави дека Декс починал кога пристигнала 911, која ја повикала неговата девојка. Според извештајот, тој се заклучил во бањата и не реагирал на никакви дразби кога бил пронајден. Брзата помош наводно се обидела да го оживее, но безуспешно.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО