Tuesday, May 21, 2024
21.8 C
Skopje

Тажна вест во Македонија: Почина Илија Жупаноски на само 41 година

-Реклама-

На 41-годишна возраст, вчера, во Скопје, почина владиниот советник за дигитални комуникации и општествена активист за демократија, Илија Жупаноски.

Реклама

Жупаноски беше советник за дигитални комуникации на премиерите Заев, Спасовски и Ковачевски и имаше ангажман во демократизацијата на дигиталните комуникации на Владата од 2017 година наваму.

-Реклама-

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

Тажна вест во Македонија: Почина Илија Жупаноски на само 41 година

-Реклама-

На 41-годишна возраст, вчера, во Скопје, почина владиниот советник за дигитални комуникации и општествена активист за демократија, Илија Жупаноски.

Реклама

Жупаноски беше советник за дигитални комуникации на премиерите Заев, Спасовски и Ковачевски и имаше ангажман во демократизацијата на дигиталните комуникации на Владата од 2017 година наваму.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО