Thursday, April 18, 2024
12.8 C
Skopje

Хероина во униформа: Полицајка надоила напуштено бебе и му го спасила животот

-Реклама-

Колумбијска полицајка стана хероина откако го спаси животот на напуштено бебе во селото Санта Марта во близина на Тулуа.

Реклама

Напуштеното новороденче го пронашла случајна минувачка која ја алармирала полицијата по што полицајката откако видела дека бебето е премногу слабо веднаш го надоила и така му го спасила животот.

-Реклама-

-Реклама-

Случајната минувачка која го пронашла бебето изјавила дека слушнала детски плач од завиткан тепих на плочник. Набргу стигнала и полицајката која забележала дека бебето страда од хипотермија, дека има неколку гребнатинки , дека е слабо и дека има несанирана папочна врвца.

По ова, хуманата полицајката веднаш се досетила и го надоила бебето, и тоа му дало сила, а според зборовите на докторите му го спасила животот.

„Хероината во униформа“, „Нејзиниот несебичен чин го спасил животот не бебето“, само се некои од насловите во локалните колумбиски весници.

Бебето било префрелно во болница каде било стоплено и гребнатинките му биле санирани

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

Хероина во униформа: Полицајка надоила напуштено бебе и му го спасила животот

Реклама

Колумбијска полицајка стана хероина откако го спаси животот на напуштено бебе во селото Санта Марта во близина на Тулуа.

Напуштеното новороденче го пронашла случајна минувачка која ја алармирала полицијата по што полицајката откако видела дека бебето е премногу слабо веднаш го надоила и така му го спасила животот.

Случајната минувачка која го пронашла бебето изјавила дека слушнала детски плач од завиткан тепих на плочник. Набргу стигнала и полицајката која забележала дека бебето страда од хипотермија, дека има неколку гребнатинки , дека е слабо и дека има несанирана папочна врвца.

По ова, хуманата полицајката веднаш се досетила и го надоила бебето, и тоа му дало сила, а според зборовите на докторите му го спасила животот.

„Хероината во униформа“, „Нејзиниот несебичен чин го спасил животот не бебето“, само се некои од насловите во локалните колумбиски весници.

Бебето било префрелно во болница каде било стоплено и гребнатинките му биле санирани

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО