Sunday, May 19, 2024
17.8 C
Skopje

Еве кој ќе ги добие пари до 25 ноември, а кој знак треба да игра игри на среќа

-Реклама-

Ако се прашувате кој ќе има пари до 25 ноември, тоа се овие знаци:

Реклама

ЛАВ
Меркур во Стрелец ви носи позитивен пресврт на финансиски план, па ќе можете да заработите на нешто што досега ви беше хоби. Ќе имате среќа и на лото.

-Реклама-

СТРЕЛЕЦ
Сезоната на вашиот знак носи многу подароци и пари, па од 22 ноември започнува позитивен пресврт кога се парите во прашање.

-Реклама-

СКОРПИЈА
Нагласеното второ поле ви носи заработка од најмалку два извори на финансирање. Тоа може да укаже на дополнителни деловни проекти кои ќе ви донесат приход. Можна е подобро платена деловна понуда.

ДЕВИЦА
Венера во втората куќа укажува на парична добивка. Тоа нема да биде многу пари, но ќе ви донесе постабилна финансиска состојба.

Хороскопскиот знак кој треба да игра игри на среќа е Бик.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

Еве кој ќе ги добие пари до 25 ноември, а кој знак треба да игра игри на среќа

-Реклама-

Ако се прашувате кој ќе има пари до 25 ноември, тоа се овие знаци:

Реклама

ЛАВ
Меркур во Стрелец ви носи позитивен пресврт на финансиски план, па ќе можете да заработите на нешто што досега ви беше хоби. Ќе имате среќа и на лото.

СТРЕЛЕЦ
Сезоната на вашиот знак носи многу подароци и пари, па од 22 ноември започнува позитивен пресврт кога се парите во прашање.

СКОРПИЈА
Нагласеното второ поле ви носи заработка од најмалку два извори на финансирање. Тоа може да укаже на дополнителни деловни проекти кои ќе ви донесат приход. Можна е подобро платена деловна понуда.

ДЕВИЦА
Венера во втората куќа укажува на парична добивка. Тоа нема да биде многу пари, но ќе ви донесе постабилна финансиска состојба.

Хороскопскиот знак кој треба да игра игри на среќа е Бик.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО