Tuesday, June 25, 2024
28.8 C
Skopje

(ВИДЕО) ХАОС ВО МАКЕДОНСКОТО СОБРАНИЕ: Двајцата пратеници на Левица со фрлање на амандмани ја прекинаа седницата

-Реклама-

Хаос попладнево се случи во македонското Собрание. Пратеникот Борислав Крмов од Левица скрши екран на местото каде што седи прецедавачот на седницата, во случајов Горан Мисовски.

Реклама

Неговите поплаки беа, бидејќи амандманите на Левица не биле заведени од страна на собраниските служби.

-Реклама-

„Исти се како претходните 1800 кои беа прифатени. Инаку како што гледате тука тие се оригинали. Мора да ја прекинете седница“, видно нервозно Крмов се обраќа кон потпретседателот на Собранието.

-Реклама-

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

(ВИДЕО) ХАОС ВО МАКЕДОНСКОТО СОБРАНИЕ: Двајцата пратеници на Левица со фрлање на амандмани ја прекинаа седницата

-Реклама-

Хаос попладнево се случи во македонското Собрание. Пратеникот Борислав Крмов од Левица скрши екран на местото каде што седи прецедавачот на седницата, во случајов Горан Мисовски.

Реклама

Неговите поплаки беа, бидејќи амандманите на Левица не биле заведени од страна на собраниските служби.

„Исти се како претходните 1800 кои беа прифатени. Инаку како што гледате тука тие се оригинали. Мора да ја прекинете седница“, видно нервозно Крмов се обраќа кон потпретседателот на Собранието.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО