Sunday, May 19, 2024
17.8 C
Skopje

Утре и задутре посебен режим на сообраќај во Скопје!

-Реклама-

Министерството за внатрешни работи ги известува граѓаните на Скопје дека на 21 и 22 ноември 2023 (вторник и среда) поради пристигнувањето на поголем број на странски делегации, Единицата за безбедност на патниот сообраќај ќе преземе мерки за посебен режим на сообраќајот по сообраќајниците на поширокото градско подрачје. За таа цел Секторот за внатрешни работи Скопје апелира до граѓаните да ги почитуваат наредбите што ги издаваат полициските службеници по сообраќајниците.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

Утре и задутре посебен режим на сообраќај во Скопје!

-Реклама-

Министерството за внатрешни работи ги известува граѓаните на Скопје дека на 21 и 22 ноември 2023 (вторник и среда) поради пристигнувањето на поголем број на странски делегации, Единицата за безбедност на патниот сообраќај ќе преземе мерки за посебен режим на сообраќајот по сообраќајниците на поширокото градско подрачје. За таа цел Секторот за внатрешни работи Скопје апелира до граѓаните да ги почитуваат наредбите што ги издаваат полициските службеници по сообраќајниците.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО