Monday, March 4, 2024
9.8 C
Skopje

Злосторството што го шокираше Балканот: Тамара (13) беше убиена на Св. Архангел Михаил откако се обидела да помогне на пијан човек во 2005 година во Батајница

-Реклама-
-Реклама-

Тамара Ивановиќ (13) беше убиена на Св.Архангел Михаил од Драган Николиќ, познат како Чомбе, прободувајќи ја 19 пати во грбот и во градите.

Реклама

Есента 2005 година во близина на железничката станица Шангај, кај напуштените вагони со 19 убоди со нож била убиена тринаесетгодишната Тамара Ивановиќ. Тамара тој 21 ноември се враќала дома од училиште, видела човек како лежи на земја и сакала да му помогне.

-Реклама-

Не знаела дека му дава помош на монструмот Драган Николиќ (52). Ја избол со кујнски нож во грбот и во срцето. Од Тамара ги зел мобилниот телефон и следниот ден го продал за 1.000 динари. По убиството, извалкан со крв, отишол да пие. Се вратил кај имасакрираното тело и влегол во еден од вагоните, ја исчистил гардеробата од крв и легнал да спие.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

Злосторството што го шокираше Балканот: Тамара (13) беше убиена на Св. Архангел Михаил откако се обидела да помогне на пијан човек во 2005 година во Батајница

Реклама

Тамара Ивановиќ (13) беше убиена на Св.Архангел Михаил од Драган Николиќ, познат како Чомбе, прободувајќи ја 19 пати во грбот и во градите.

Есента 2005 година во близина на железничката станица Шангај, кај напуштените вагони со 19 убоди со нож била убиена тринаесетгодишната Тамара Ивановиќ. Тамара тој 21 ноември се враќала дома од училиште, видела човек како лежи на земја и сакала да му помогне.

Не знаела дека му дава помош на монструмот Драган Николиќ (52). Ја избол со кујнски нож во грбот и во срцето. Од Тамара ги зел мобилниот телефон и следниот ден го продал за 1.000 динари. По убиството, извалкан со крв, отишол да пие. Се вратил кај имасакрираното тело и влегол во еден од вагоните, ја исчистил гардеробата од крв и легнал да спие.

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО