Saturday, February 24, 2024
13.8 C
Skopje
spot_img

(ВИДЕО) Панчо од „ДНК“: „Ми се смееја зошто сум прифатил да пуштам музика во студентски дом, местото има поубава енергија од најскапите локали низ Македонија“

-Реклама-

Познатиот музичар и диџеј Панчо од дуото ДНК е познат меѓудругото и по својот искрен став кој многупати го искажува и јавно на социјалните мрежи.

Реклама
-Реклама-

Овојпат, станува збор за неговит настап во студентскиот дом „Пелагонија“.

-Реклама-

Имено, како што објави македонскиот артист, очигледно е дека имало негативни коментари за неговата одлука па тој се обрати на публиката со овие зборови: „Ми се смееја зошто сум прифатил да пуштам во студентски дом….. Тоа требало да ми биде испод чест со оглед на мојата репутација. Ја само им се насмеав и им кажав дека ќе им испратам видео од самото место.“

Во продолжение ви ја пренесуваме неговата објава на социјалната мрежа Фејсбук во целост:

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

(ВИДЕО) Панчо од „ДНК“: „Ми се смееја зошто сум прифатил да пуштам музика во студентски дом, местото има поубава енергија од најскапите локали низ Македонија“

Реклама

Познатиот музичар и диџеј Панчо од дуото ДНК е познат меѓудругото и по својот искрен став кој многупати го искажува и јавно на социјалните мрежи.

Овојпат, станува збор за неговит настап во студентскиот дом „Пелагонија“.

Имено, како што објави македонскиот артист, очигледно е дека имало негативни коментари за неговата одлука па тој се обрати на публиката со овие зборови: „Ми се смееја зошто сум прифатил да пуштам во студентски дом….. Тоа требало да ми биде испод чест со оглед на мојата репутација. Ја само им се насмеав и им кажав дека ќе им испратам видео од самото место.“

Во продолжение ви ја пренесуваме неговата објава на социјалната мрежа Фејсбук во целост:

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО