Monday, March 4, 2024
9.8 C
Skopje

ТАЖНА ВЕСТ ВО МАКЕДОНИЈА: Почина Теодор Богоевски

-Реклама-
-Реклама-

Правен Факултет ја сподели тажната вест:

Реклама

Со голема тага и неверување ја добивме веста за прераното заминување на нашиот студент Теодор Богоевски.

-Реклама-

Изразуваме длабоко сочувство до членовите на семејството на Теодор за преголемата загуба!

Неговиот позитивен дух и вистинска посветеност беа голема инспирација за сите нас! Искрен борец за човекови права и слободи!

Драг Тео, почивај во мир!

Правен факултет ,,Јустинијан Први” – УКИМ, Скопје

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

ТАЖНА ВЕСТ ВО МАКЕДОНИЈА: Почина Теодор Богоевски

Реклама

Правен Факултет ја сподели тажната вест:

Со голема тага и неверување ја добивме веста за прераното заминување на нашиот студент Теодор Богоевски.

Изразуваме длабоко сочувство до членовите на семејството на Теодор за преголемата загуба!

Неговиот позитивен дух и вистинска посветеност беа голема инспирација за сите нас! Искрен борец за човекови права и слободи!

Драг Тео, почивај во мир!

Правен факултет ,,Јустинијан Први” – УКИМ, Скопје

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО