Monday, March 4, 2024
9.8 C
Skopje

Бидете внимателни: Денеска посебен сообраќаен режим во Скопје!

-Реклама-
-Реклама-

Поради одржување на два најавени протеста, денеска од 11 до 14:30 часот, Единицата за безбедност на патниот сообраќај при СВР Скопје ќе преземе мерки за посебен режим на сообраќајот по сообраќајниците на централното подрачје на градот, информираше Министерството за внатрешни работи.

Реклама

Од МВР апелираат да се почитуваат наредбите што ќе ги издаваат полициските службеници по сообраќајниците каде ќе се одвиваат протестите.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

Бидете внимателни: Денеска посебен сообраќаен режим во Скопје!

Реклама

Поради одржување на два најавени протеста, денеска од 11 до 14:30 часот, Единицата за безбедност на патниот сообраќај при СВР Скопје ќе преземе мерки за посебен режим на сообраќајот по сообраќајниците на централното подрачје на градот, информираше Министерството за внатрешни работи.

Од МВР апелираат да се почитуваат наредбите што ќе ги издаваат полициските службеници по сообраќајниците каде ќе се одвиваат протестите.

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО