Saturday, February 24, 2024
13.8 C
Skopje
spot_img

(ВИДЕО) ХАОС ПОРАДИ „ЦРН ПЕТОК“, ЖЕНИ СЕ ТЕПААТ ​​ПРЕД „ЗАРА“ – Огромни редици и стампедо во продавниците се слика на денот!

-Реклама-

Црниот петок е денот кога продавачите нудат големи попусти, а иако е работен ден, веќе пред пладне се создадени огромни редици пред омилените продавници во градот и во трговските центри. Таква слика во продавниците имаше дури и за време на коронавирусот, каде што шопингхоличарите не можеа да одолеат да купат нешто за себе.

Реклама
-Реклама-

Трговските центри и другите продажни објекти почнаа да се рекламираат дури неколку дена порано, а на полиците има попусти од 15 отсто, кои најмногу се однесуваат на бела техника и до 80 отсто, во кои најмногу се вклучени гардероби, што го прави купувањето уште попримамливо.

-Реклама-

На касите се чека и над половина час, а во кабините има гужва до која не се стигнува. Во Турција пред познатиот бренд „Зара“ има редици, а жените дури и се степале. Погледнете го клипот:

Во Србија, истотака може да се забележат редици пред продавниците на „Зара“.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

(ВИДЕО) ХАОС ПОРАДИ „ЦРН ПЕТОК“, ЖЕНИ СЕ ТЕПААТ ​​ПРЕД „ЗАРА“ – Огромни редици и стампедо во продавниците се слика на денот!

Реклама

Црниот петок е денот кога продавачите нудат големи попусти, а иако е работен ден, веќе пред пладне се создадени огромни редици пред омилените продавници во градот и во трговските центри. Таква слика во продавниците имаше дури и за време на коронавирусот, каде што шопингхоличарите не можеа да одолеат да купат нешто за себе.

Трговските центри и другите продажни објекти почнаа да се рекламираат дури неколку дена порано, а на полиците има попусти од 15 отсто, кои најмногу се однесуваат на бела техника и до 80 отсто, во кои најмногу се вклучени гардероби, што го прави купувањето уште попримамливо.

На касите се чека и над половина час, а во кабините има гужва до која не се стигнува. Во Турција пред познатиот бренд „Зара“ има редици, а жените дури и се степале. Погледнете го клипот:

Во Србија, истотака може да се забележат редици пред продавниците на „Зара“.

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО