Saturday, February 24, 2024
13.8 C
Skopje
spot_img

Сител дознава: Исчезнато е бебе откако било пренесено на Детската клиника, полицијата бара каде се губи трагот!

-Реклама-

Исчезнато е бебе на Универзитетска клиниката за детски болести. Моментално таткото на детето е во полиција на распит за целиот овој случај, по што подоцна ќе бидат откриени повеќе информации, пренесува Сител.

Реклама
-Реклама-

Родителите тврдат дека откако бебето било пренесено на Детската клиника, исчезнало и никој не знае каде се наоѓа во моментов.

-Реклама-

Родителите на детето тврдат дека последен пат го виделе на 16 ноември, но допрва ќе треба да се анализира целиот случај.

Од МВР велат дека се проверени сите оддели на Клиниката за детски болести и дека немаат дете кое недостасува. Допрва треба да се утврди дали ова бебе навистина било овде хоспитализирано и дали недостасува.

Од Клиниката за гинекологија и акушерство пак велат дека неколку месеци претходно немало такво породување, но тие повторно ќе направат проверка за овој случај со што ќе произлезат со повеке информации.

Извор: press24.mk/sitel.mk

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

Сител дознава: Исчезнато е бебе откако било пренесено на Детската клиника, полицијата бара каде се губи трагот!

Реклама

Исчезнато е бебе на Универзитетска клиниката за детски болести. Моментално таткото на детето е во полиција на распит за целиот овој случај, по што подоцна ќе бидат откриени повеќе информации, пренесува Сител.

Родителите тврдат дека откако бебето било пренесено на Детската клиника, исчезнало и никој не знае каде се наоѓа во моментов.

Родителите на детето тврдат дека последен пат го виделе на 16 ноември, но допрва ќе треба да се анализира целиот случај.

Од МВР велат дека се проверени сите оддели на Клиниката за детски болести и дека немаат дете кое недостасува. Допрва треба да се утврди дали ова бебе навистина било овде хоспитализирано и дали недостасува.

Од Клиниката за гинекологија и акушерство пак велат дека неколку месеци претходно немало такво породување, но тие повторно ќе направат проверка за овој случај со што ќе произлезат со повеке информации.

Извор: press24.mk/sitel.mk

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО