Saturday, February 24, 2024
13.8 C
Skopje
spot_img

Секоја регистрација носи подарок! Патување за двајца во Дубаи, Bmw 1, Iphone 14 Pro се само дел од наградите на настанот на деценијата

-Реклама-

Секоја регистрација носи подарок! Патување за двајца во Дубаи, Bmw 1, Iphone 14 Pro се само дел од наградите на настанот на деценијата

Реклама
-Реклама-

„99 МЕГАСТАРС“ е настанот за кој деновиве на големо се пишува на социјалните медиуми и се зборува меѓу јавноста.

-Реклама-

Секоја регистрација на megawin.mk до 30.11.2023 г. носи ГАРАНТИРАН ПОДАРОК карта за концертот.

Имено, на 30 ноември во СЦ „Јане Сандански“ ќе се одржи интерактивен настан – „99 МЕГАСТАРС“ на кој ќе настапат над 25 артисти а ќе биде воден од 4 водители.

А на мега концертот „МЕГАСТАРС“, 26 најсреќни ќе бидат извлечени за награди: BMW 1, луксузно патување за двајца во Дубаи, iPhone 14 Pro и Lenovo Gaming laptop!

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

Секоја регистрација носи подарок! Патување за двајца во Дубаи, Bmw 1, Iphone 14 Pro се само дел од наградите на настанот на деценијата

Реклама

Секоја регистрација носи подарок! Патување за двајца во Дубаи, Bmw 1, Iphone 14 Pro се само дел од наградите на настанот на деценијата

„99 МЕГАСТАРС“ е настанот за кој деновиве на големо се пишува на социјалните медиуми и се зборува меѓу јавноста.

Секоја регистрација на megawin.mk до 30.11.2023 г. носи ГАРАНТИРАН ПОДАРОК карта за концертот.

Имено, на 30 ноември во СЦ „Јане Сандански“ ќе се одржи интерактивен настан – „99 МЕГАСТАРС“ на кој ќе настапат над 25 артисти а ќе биде воден од 4 водители.

А на мега концертот „МЕГАСТАРС“, 26 најсреќни ќе бидат извлечени за награди: BMW 1, луксузно патување за двајца во Дубаи, iPhone 14 Pro и Lenovo Gaming laptop!

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО