Monday, March 4, 2024
9.8 C
Skopje

Заедно го прославија својот 100. роденден: Сестри близначки открија што е пресудно за долг живот!

-Реклама-
-Реклама-
Г-ѓа Браун има една ќерка. Госпоѓа Бојкот имаше три ќерки, од кои едната е почината, и седум внуци, шест правнуци и три правнуци…

Идентичните сестри близначки од Англија го прославија својот 100-ти роденден, а една рече дека се чувствува исто како кога имала 50 години, пишува Би-би-си.

Реклама

Ен Браун и Флоренс Бојкот беа повторно обединети по неколку години на забава во домот Барнсли. Патем, тие го поминаа целиот свој живот во Јужен Јоркшир. Тие беа опкружени со пријатели и дури пет генерации од нивното семејство додека го прославуваа својот јубилеен роденден. Г-ѓа Браун се присети како дури ни нивниот татко не можел да ги разликува кога биле мали девојчиња.

-Реклама-

„Татко ми беше беспомошен. Тој не знаеше со кого комуницира“, рече таа. Таа додаде дека секогаш биле многу блиски.

„Се чувствувам одлично, нема многу разлика од мојата 50-та година“, се пошегува Браун. Таа откри дека тајната за долг живот е само да ги оставиш проблемите и да си легнеш рано.

„Одевме од година во година – и еве сме во стотата“!

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

Заедно го прославија својот 100. роденден: Сестри близначки открија што е пресудно за долг живот!

Реклама
Г-ѓа Браун има една ќерка. Госпоѓа Бојкот имаше три ќерки, од кои едната е почината, и седум внуци, шест правнуци и три правнуци…

Идентичните сестри близначки од Англија го прославија својот 100-ти роденден, а една рече дека се чувствува исто како кога имала 50 години, пишува Би-би-си.

Ен Браун и Флоренс Бојкот беа повторно обединети по неколку години на забава во домот Барнсли. Патем, тие го поминаа целиот свој живот во Јужен Јоркшир. Тие беа опкружени со пријатели и дури пет генерации од нивното семејство додека го прославуваа својот јубилеен роденден. Г-ѓа Браун се присети како дури ни нивниот татко не можел да ги разликува кога биле мали девојчиња.

„Татко ми беше беспомошен. Тој не знаеше со кого комуницира“, рече таа. Таа додаде дека секогаш биле многу блиски.

„Се чувствувам одлично, нема многу разлика од мојата 50-та година“, се пошегува Браун. Таа откри дека тајната за долг живот е само да ги оставиш проблемите и да си легнеш рано.

„Одевме од година во година – и еве сме во стотата“!

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО