Saturday, February 24, 2024
13.8 C
Skopje
spot_img

(ВИДЕО) Боженственo: Првиот снег го прекри Бигорски манастир Св. Јован Крстител

-Реклама-

Денес во Македонија падна првата снежна прекривка.

Реклама
-Реклама-

Снег врнеше речиси на сите повисоки места, како и на одредени пониски предели, а првиот снег пристигна и на Бигорски манастир Свети Јован Крстител кој се наоѓа на патот помеѓу Гостивар и Дебар во непосредна близина на селата Ростуше, Битуше, Велебрдо и Требиште, по течението на реката Радика во Западна Македонија.

-Реклама-

Во продолжение погледнете го видеото:

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

(ВИДЕО) Боженственo: Првиот снег го прекри Бигорски манастир Св. Јован Крстител

Реклама

Денес во Македонија падна првата снежна прекривка.

Снег врнеше речиси на сите повисоки места, како и на одредени пониски предели, а првиот снег пристигна и на Бигорски манастир Свети Јован Крстител кој се наоѓа на патот помеѓу Гостивар и Дебар во непосредна близина на селата Ростуше, Битуше, Велебрдо и Требиште, по течението на реката Радика во Западна Македонија.

Во продолжение погледнете го видеото:

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО