Saturday, February 24, 2024
13.8 C
Skopje
spot_img

Настанот кој не смеете да го пропуштите: „99 МЕГАСТАРС“ како времеплов ќе не врати во музичкото и забавно минато!

-Реклама-

„99 МЕГАСТАРС“ е настанот за кој деновиве на големо се пишува на социјалните медиуми и се збори меѓу јавноста. Имено, на 30 ноември во СЦ „Јане Сандански“ ќе се одржи интерактивен настан – „99 МЕГАСТАРС“ на кој ќе настапат над 25 артисти а ќе биде воден од 4 водители.

Реклама
-Реклама-

Ангажиран е All-Stars водителски квартет: Игор Џамбазов, Маријана Станојковска, Мартин 99 Трпчевски и Миа Костова. Дуото Игор и
Маријана ќе ја заземат главната сцена, каде ќе реализираат извлекувања и доделувања на награди, предизвикувајќи интересни и забавни моменти, а пак дуото Мартин 99 и Миа ќе го водат настанот од зад сцената во специјално подготвената “ЗЕЛЕНАТА СОБА“ налик евровизиските “зелени соби“ и од тамо ќе ги интервјуираат пејачите и ќе евоцираат спомени од минатото, потсетувајќи на времињата на култната ТВ емисија 99 Action.

-Реклама-

Од она што досега се знае, за реализација на настанот се ангажирани над 300 лица, вклучувајќи сценаристи, сценографи,
музички инженери, менаџери за организација на настани, декоратери и др.

На сцената ќе се појават легендарни музички ѕвезди како Искра Трпева, Peace Brothers, Ластовица, Марјан Стојановски, Кристина
Арнаудова, Ребека, Маја Гроздановска-Панчева, Ристо Самарџиев, Бени Шаќири, Андријана Јаневска, Верица Пандиловска, Александар Тарабунов, Арчи, Сара Мејс, Бојана Атанасовска, Ламбе Алабаковски, Нови дечки, Тони Зен, Ивона Јо, Ластовица, Мила Николовска-Ѓумар, Дуо Дис, Наде Талевска, Дарко Гроздановски, Александар Ристовски-Принц и други., што гарантира несекојдневно искуство за љубителите на добрата музика и забавата.

На главната сцена ќе се врши и извлекувањето од наградната игра. Биди ин, регистрирај се на Мегавин на Државна лотарија. Оваа игра е дел од промоцијата на новата интернет-платформа за онлајн игри на среќа www.megawin.mk. Фондот за награди и подароци изнесува впечатливи 12 милиони денари, вклучувајќи 10 гејминг лаптопи Lenovo, 10 iPhone 14 Pro, 5 луксузни патувања за двајца во
Дубаи и еден автомобил BMW.

Влезниците за настанот 99 МЕГАСТАРС; се добиваат како подарок со регистрација на новата интернет-платформа за приредување
онлајн игри на среќа www.megawin.mk, која е наменета за љубителите на спортско обложување и видеолотариски игри.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

Настанот кој не смеете да го пропуштите: „99 МЕГАСТАРС“ како времеплов ќе не врати во музичкото и забавно минато!

Реклама

„99 МЕГАСТАРС“ е настанот за кој деновиве на големо се пишува на социјалните медиуми и се збори меѓу јавноста. Имено, на 30 ноември во СЦ „Јане Сандански“ ќе се одржи интерактивен настан – „99 МЕГАСТАРС“ на кој ќе настапат над 25 артисти а ќе биде воден од 4 водители.

Ангажиран е All-Stars водителски квартет: Игор Џамбазов, Маријана Станојковска, Мартин 99 Трпчевски и Миа Костова. Дуото Игор и
Маријана ќе ја заземат главната сцена, каде ќе реализираат извлекувања и доделувања на награди, предизвикувајќи интересни и забавни моменти, а пак дуото Мартин 99 и Миа ќе го водат настанот од зад сцената во специјално подготвената “ЗЕЛЕНАТА СОБА“ налик евровизиските “зелени соби“ и од тамо ќе ги интервјуираат пејачите и ќе евоцираат спомени од минатото, потсетувајќи на времињата на култната ТВ емисија 99 Action.

Од она што досега се знае, за реализација на настанот се ангажирани над 300 лица, вклучувајќи сценаристи, сценографи,
музички инженери, менаџери за организација на настани, декоратери и др.

На сцената ќе се појават легендарни музички ѕвезди како Искра Трпева, Peace Brothers, Ластовица, Марјан Стојановски, Кристина
Арнаудова, Ребека, Маја Гроздановска-Панчева, Ристо Самарџиев, Бени Шаќири, Андријана Јаневска, Верица Пандиловска, Александар Тарабунов, Арчи, Сара Мејс, Бојана Атанасовска, Ламбе Алабаковски, Нови дечки, Тони Зен, Ивона Јо, Ластовица, Мила Николовска-Ѓумар, Дуо Дис, Наде Талевска, Дарко Гроздановски, Александар Ристовски-Принц и други., што гарантира несекојдневно искуство за љубителите на добрата музика и забавата.

На главната сцена ќе се врши и извлекувањето од наградната игра. Биди ин, регистрирај се на Мегавин на Државна лотарија. Оваа игра е дел од промоцијата на новата интернет-платформа за онлајн игри на среќа www.megawin.mk. Фондот за награди и подароци изнесува впечатливи 12 милиони денари, вклучувајќи 10 гејминг лаптопи Lenovo, 10 iPhone 14 Pro, 5 луксузни патувања за двајца во
Дубаи и еден автомобил BMW.

Влезниците за настанот 99 МЕГАСТАРС; се добиваат како подарок со регистрација на новата интернет-платформа за приредување
онлајн игри на среќа www.megawin.mk, која е наменета за љубителите на спортско обложување и видеолотариски игри.

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО