Tuesday, February 27, 2024
14.8 C
Skopje
spot_img

ВОНРЕДНА ВЕСТ: Снегот предизвика колапс во сообраќајот во Македонија – патниот правец Гостивар-Стража e целосно затворен за сообраќај

-Реклама-

ЦУК: Сообраќајот на превојот „Стража“ во моментот патниот правец е во прекин заради попречено возило на патот кај „Тајмишка Раскрсница“, а на патниот правец Ресен-Битола се одвива отежнато поради наноси од снег

Реклама
-Реклама-

Регионалниот ЦУК Охрид, известува дека поради попречено возило на патот кај „Тајмишка Раскрсница“ кон превојот „Стража“ во моментот патниот правец е во прекин, при што се создаваат колони со возила. Екипите на ЈП за одржување и заштита на магистралните и регионалните патишта работата на расчистување на патниот правец на превојот „Стража“.

-Реклама-

Регионалниот ЦУК Битола, известува дека сообраќајот на патниот правец Ресен-Битола се одвива отежнато поради наноси од снег и дека имало повеќе возила кои се лизнале од патот. Екипите на ЈП за одржување и заштита на магистралните и регионалните патишта и на овој патен правец работеле за расчистување на наведениот патен правец.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

ВОНРЕДНА ВЕСТ: Снегот предизвика колапс во сообраќајот во Македонија – патниот правец Гостивар-Стража e целосно затворен за сообраќај

Реклама

ЦУК: Сообраќајот на превојот „Стража“ во моментот патниот правец е во прекин заради попречено возило на патот кај „Тајмишка Раскрсница“, а на патниот правец Ресен-Битола се одвива отежнато поради наноси од снег

Регионалниот ЦУК Охрид, известува дека поради попречено возило на патот кај „Тајмишка Раскрсница“ кон превојот „Стража“ во моментот патниот правец е во прекин, при што се создаваат колони со возила. Екипите на ЈП за одржување и заштита на магистралните и регионалните патишта работата на расчистување на патниот правец на превојот „Стража“.

Регионалниот ЦУК Битола, известува дека сообраќајот на патниот правец Ресен-Битола се одвива отежнато поради наноси од снег и дека имало повеќе возила кои се лизнале од патот. Екипите на ЈП за одржување и заштита на магистралните и регионалните патишта и на овој патен правец работеле за расчистување на наведениот патен правец.

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО