Monday, March 4, 2024
9.8 C
Skopje

(ВИДЕО) Превртени и заглавени возила во Македонија, застој на повеќе сообраќајни правци

-Реклама-
-Реклама-

Центарот за управување со кризи информира дека има повеќе заглавени возила помеѓу двете патарини на угорнините на автопатот Велес – Скопје, а надлежните вршат расчистување.

Реклама

Регионалниот ЦУК Велес, известува дека преку единствениот број за итни случаи Е-112 е добиена информација за повеќе заглавени возила помеѓу двете патарини на угорнините на дел од дестинацијата од автопатот Велес – Скопје, соопштија од ЦУК. Погледнете повеќе информации под видеото и заследете ги vidiprv.mk за најновите информации и видеа од терен:

-Реклама-

ИЗВЕСТУВАЊЕ: Од 18:40 часот автопатот Велес – Скопје, ќе биде пренасочен кон Штип односно Свети Николе.

Од 19:57 на рег. пат Св. Николе-Куманово сообраќајот се одвива по една лента, наизменично и само за ПМВ.

ЗАБРАНА ЗА ДВИЖЕЊЕ: Од 13:00 на Пат. правец Кичево-Стража има забрана за движење на ТТМВ.

Од 17:00 часот на патниот правец Кратово-Пробиштип, поради обилни врнежи на снег воведена е забрана за движење на ТТМВ.

Од 15:20 часот на патниот правец Битола-Ресен, и обратно, кај превој „Ѓавато“, поради обилни врнежи на снег воведена е забрана за движење на ТТМВ.

Од 16:35 на патниот правец Градско-Прилеп кај превој „Плетвар“ и обратно, поради временските услови има забрана за движење на ТТМВ.

Од 16:30 патниот правeц Крива Паланка граничен премин Деве Баир е затворен за тешки товарни возила.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

(ВИДЕО) Превртени и заглавени возила во Македонија, застој на повеќе сообраќајни правци

Реклама

Центарот за управување со кризи информира дека има повеќе заглавени возила помеѓу двете патарини на угорнините на автопатот Велес – Скопје, а надлежните вршат расчистување.

Регионалниот ЦУК Велес, известува дека преку единствениот број за итни случаи Е-112 е добиена информација за повеќе заглавени возила помеѓу двете патарини на угорнините на дел од дестинацијата од автопатот Велес – Скопје, соопштија од ЦУК. Погледнете повеќе информации под видеото и заследете ги vidiprv.mk за најновите информации и видеа од терен:

ИЗВЕСТУВАЊЕ: Од 18:40 часот автопатот Велес – Скопје, ќе биде пренасочен кон Штип односно Свети Николе.

Од 19:57 на рег. пат Св. Николе-Куманово сообраќајот се одвива по една лента, наизменично и само за ПМВ.

ЗАБРАНА ЗА ДВИЖЕЊЕ: Од 13:00 на Пат. правец Кичево-Стража има забрана за движење на ТТМВ.

Од 17:00 часот на патниот правец Кратово-Пробиштип, поради обилни врнежи на снег воведена е забрана за движење на ТТМВ.

Од 15:20 часот на патниот правец Битола-Ресен, и обратно, кај превој „Ѓавато“, поради обилни врнежи на снег воведена е забрана за движење на ТТМВ.

Од 16:35 на патниот правец Градско-Прилеп кај превој „Плетвар“ и обратно, поради временските услови има забрана за движење на ТТМВ.

Од 16:30 патниот правeц Крива Паланка граничен премин Деве Баир е затворен за тешки товарни возила.

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО