Saturday, February 24, 2024
13.8 C
Skopje
spot_img

Исчезна девојче во Скопје: Утрово во 7:20 часот мојата ќерка тргна кон училиште, по што и се губи секаква трага – сподели мајката

-Реклама-

Зорица Ѓорчевска ја сподели вестта: Утрово во 07:20 часот ќерќа Вања Ѓорчевска излезе за на училиште и се губи секаква трага.

Реклама
-Реклама-

Облечена е во црни панталони со странични џебови, светло плав џемпер, црна кратка зимска јакна и бели нике патики со кафеава лента на ѓонот.

-Реклама-

Последен пат е видена во Дебар Маало на пат кон Песталоци. Доколку имате било каква информација јавете се на 075 400 816.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

Исчезна девојче во Скопје: Утрово во 7:20 часот мојата ќерка тргна кон училиште, по што и се губи секаква трага – сподели мајката

Реклама

Зорица Ѓорчевска ја сподели вестта: Утрово во 07:20 часот ќерќа Вања Ѓорчевска излезе за на училиште и се губи секаква трага.

Облечена е во црни панталони со странични џебови, светло плав џемпер, црна кратка зимска јакна и бели нике патики со кафеава лента на ѓонот.

Последен пат е видена во Дебар Маало на пат кон Песталоци. Доколку имате било каква информација јавете се на 075 400 816.

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО