Saturday, February 24, 2024
13.8 C
Skopje
spot_img

Што се случува во скопската Зоолошка градина? Почина младиот Ристе – негувателот на жирафите а неколку часа подоцна и последната жирафа Флопи!

-Реклама-

Почина младиот Ристе – негувателот на жирафите а неколку часа подоцна и последната жирафа Флопи!

Реклама
-Реклама-

Денес во јавноста се прошири и веста за смртта на Ристе Трајковски, ЗОО негувателот на жирафи.

-Реклама-

Тој 12 години се грижеше за жирафите во скопската Зоолошка градина, нивната удобност, апетитот, расположението, хигиената, за амбиентот во нивното живеалиште. Ексдиректорот на Зоолошката, Ѓорги Галетановски јавно се прости од него.

Неколку часа подоцна угина и последната жирафа во скопската Зоолошка градина, објавија неколку портали во земјава.

Оваа информација пред неколку минути на Фејсбук ја потврди и Стефан Кирков од ВМРО-ДПМНЕ, кој беше еден од кандидатите за нов директор на ЗОО Скопје.

-Скопје ЗОО остана и без последната жирафа!!! Последната жирафа од Скопската Зоолошка градина починала пред малку од неразјаснети причини!
Данела Арсовска заедно со нејзините таканаречени кадри ги испоумреа сите животни од нашата зоолошка!!! Додека таа и нејзините директори се закануваат со тужби(платени со скапи адвокати од наши пари) кон сите што им ја критикуваат нивната работа …. животните во Скопје ЗОО умираат од месец во месец!!! Што се случува со логорот за животни наречен СКОПЈЕ ЗОО???!!! Повторно ли ќе се заташка истрагата? Повторно ќе ги негираат сите обвинувања? Каде се друшствата за заштита за побараат одговорност?! Каде е Данела Арсовска??? Наскоро со сите детали ….но едно е јасно а тоа е дела ДАНЕЛА Е НАЈГОЛЕМОТО ЗЛО КОЕ МУ СЕ СЛУЧИЛО НА СКОПЈЕ!!! ОДГОВОРНОСТ !!!! Напиша на Фејсбук, Стефан Кирков.

Се очекува официјално соопштение од зоолошката, по повод последните настани.

kurir.mk

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

Што се случува во скопската Зоолошка градина? Почина младиот Ристе – негувателот на жирафите а неколку часа подоцна и последната жирафа Флопи!

Реклама

Почина младиот Ристе – негувателот на жирафите а неколку часа подоцна и последната жирафа Флопи!

Денес во јавноста се прошири и веста за смртта на Ристе Трајковски, ЗОО негувателот на жирафи.

Тој 12 години се грижеше за жирафите во скопската Зоолошка градина, нивната удобност, апетитот, расположението, хигиената, за амбиентот во нивното живеалиште. Ексдиректорот на Зоолошката, Ѓорги Галетановски јавно се прости од него.

Неколку часа подоцна угина и последната жирафа во скопската Зоолошка градина, објавија неколку портали во земјава.

Оваа информација пред неколку минути на Фејсбук ја потврди и Стефан Кирков од ВМРО-ДПМНЕ, кој беше еден од кандидатите за нов директор на ЗОО Скопје.

-Скопје ЗОО остана и без последната жирафа!!! Последната жирафа од Скопската Зоолошка градина починала пред малку од неразјаснети причини!
Данела Арсовска заедно со нејзините таканаречени кадри ги испоумреа сите животни од нашата зоолошка!!! Додека таа и нејзините директори се закануваат со тужби(платени со скапи адвокати од наши пари) кон сите што им ја критикуваат нивната работа …. животните во Скопје ЗОО умираат од месец во месец!!! Што се случува со логорот за животни наречен СКОПЈЕ ЗОО???!!! Повторно ли ќе се заташка истрагата? Повторно ќе ги негираат сите обвинувања? Каде се друшствата за заштита за побараат одговорност?! Каде е Данела Арсовска??? Наскоро со сите детали ….но едно е јасно а тоа е дела ДАНЕЛА Е НАЈГОЛЕМОТО ЗЛО КОЕ МУ СЕ СЛУЧИЛО НА СКОПЈЕ!!! ОДГОВОРНОСТ !!!! Напиша на Фејсбук, Стефан Кирков.

Се очекува официјално соопштение од зоолошката, по повод последните настани.

kurir.mk

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО