Saturday, February 24, 2024
13.8 C
Skopje
spot_img

МВР пред малку со најново соопштение за исчезнатото 14 годишно девојче, полицијата интезивно ќе трага цела вечер

-Реклама-

МВР пред малку со најново соопштение за исчезнатото 14 годишно девојче, полицијата интезивно ќе трага цела вечер

Реклама
-Реклама-

Министерството за внатешни работи ја известува јавноста дека се преземаат интензивни мерки и активности за пронаоѓање на В.Ѓ. (14).

-Реклама-

Taa денеска (27.11.2023) во 08.35 часот З.Ѓ. од Скопје пријави дека се сомнева дека нејзината ќерка В.Ѓ. (14) е исчезната.

За решавање на случајот и пронаоѓање на лицето веднаш по добиената пријава вклучени се целосните капацитети на СВР Скопје на највисоко ниво, извршени се низа разговори со лица блиски на малолетничката, прегледани камери итн.

Истрагата продолжува интензивно и во текот на ноќта.

Апелираме да не се шират дезинформации, а МВР постојано ќе ја информира јавноста се до пронаоѓање на малолетничката.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

МВР пред малку со најново соопштение за исчезнатото 14 годишно девојче, полицијата интезивно ќе трага цела вечер

Реклама

МВР пред малку со најново соопштение за исчезнатото 14 годишно девојче, полицијата интезивно ќе трага цела вечер

Министерството за внатешни работи ја известува јавноста дека се преземаат интензивни мерки и активности за пронаоѓање на В.Ѓ. (14).

Taa денеска (27.11.2023) во 08.35 часот З.Ѓ. од Скопје пријави дека се сомнева дека нејзината ќерка В.Ѓ. (14) е исчезната.

За решавање на случајот и пронаоѓање на лицето веднаш по добиената пријава вклучени се целосните капацитети на СВР Скопје на највисоко ниво, извршени се низа разговори со лица блиски на малолетничката, прегледани камери итн.

Истрагата продолжува интензивно и во текот на ноќта.

Апелираме да не се шират дезинформации, а МВР постојано ќе ја информира јавноста се до пронаоѓање на малолетничката.

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО