Monday, March 4, 2024
9.8 C
Skopje

МВР објави фотографија и опис од исчезнатата Вања Ѓорчевска!

-Реклама-
-Реклама-

Министерството за внатрешни работи на својата интернет страна ја објави малолетничката Вања Ѓорчевска во регистарот на исчезнати лица.

Реклама

Од МВР заедно со описот на девојчето објавија и нова фотографија.

-Реклама-

-ЃОРЧЕВСКА ВАЊА татко Александар мајка Зорица род.27.02.2009 год. во Скопје каде и живее. Исчезната на 27.11.2023 год. во утринските часови на пат кон ООУ „Песталоци“ во општина Центар-Скопје. Опис: висина 175 см, тежина 58 кг, коса темно кафеава, очи кафеави, носи протези на горни и долни заби, има бемка на десна страна од лицето. Облечена во плав блузон, црна јакна, црни фармерки со странични џебови, бели патики со кафеави линии. Со себе носи школски ранец и мобилен телефон марка Ајфон, објави МВР.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

МВР објави фотографија и опис од исчезнатата Вања Ѓорчевска!

Реклама

Министерството за внатрешни работи на својата интернет страна ја објави малолетничката Вања Ѓорчевска во регистарот на исчезнати лица.

Од МВР заедно со описот на девојчето објавија и нова фотографија.

-ЃОРЧЕВСКА ВАЊА татко Александар мајка Зорица род.27.02.2009 год. во Скопје каде и живее. Исчезната на 27.11.2023 год. во утринските часови на пат кон ООУ „Песталоци“ во општина Центар-Скопје. Опис: висина 175 см, тежина 58 кг, коса темно кафеава, очи кафеави, носи протези на горни и долни заби, има бемка на десна страна од лицето. Облечена во плав блузон, црна јакна, црни фармерки со странични џебови, бели патики со кафеави линии. Со себе носи школски ранец и мобилен телефон марка Ајфон, објави МВР.

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО