Monday, March 4, 2024
9.8 C
Skopje

И Ловечката федерација се вклучи во потрагата по Вања Ѓорчевска

-Реклама-
-Реклама-

Поминаа повеќе од 24 часа од исчезнувањето на 14-годдишната Вања, а се уште нема ни трага ни глас од девојчето.

Реклама

Вчера мајката на исчезнатото девојче преку социјалната мрежа не Фејсбук повика за помош за пронаоѓање, а исто така случајот го пријавила во полиција, но засега нема никаква трага ни глас од нејзе.

-Реклама-

-Утрово во 7.20 мојата ќерка Вања Ѓорчевска излезе за на училиште и и се губи секаква трага. Облечена е во црни панталони со странични џебови, светло плав џемпер, црна кратка зимска јакна и бели најк патики со кафеава лента на ѓонот. Последен пат е видена во дебар маало на пат кон Песталоци. Доколку имате било каква информација јавете се на 075 400 816, објави утрово мајката на Вања.

Со апел за мобилизација се јавија и од Ловечката Федерација на Македонија:

ВАЖНО!!! Ловечката Федерација на Македонија ги повикува сите ловци да се вклучат во потрагата по Вања Ѓорчевска! За секоја информација да се извести Министерството за внатрешни работи! Се вели во Фејсбук статусот на Ловечката Федерација на Македонија.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

И Ловечката федерација се вклучи во потрагата по Вања Ѓорчевска

Реклама

Поминаа повеќе од 24 часа од исчезнувањето на 14-годдишната Вања, а се уште нема ни трага ни глас од девојчето.

Вчера мајката на исчезнатото девојче преку социјалната мрежа не Фејсбук повика за помош за пронаоѓање, а исто така случајот го пријавила во полиција, но засега нема никаква трага ни глас од нејзе.

-Утрово во 7.20 мојата ќерка Вања Ѓорчевска излезе за на училиште и и се губи секаква трага. Облечена е во црни панталони со странични џебови, светло плав џемпер, црна кратка зимска јакна и бели најк патики со кафеава лента на ѓонот. Последен пат е видена во дебар маало на пат кон Песталоци. Доколку имате било каква информација јавете се на 075 400 816, објави утрово мајката на Вања.

Со апел за мобилизација се јавија и од Ловечката Федерација на Македонија:

ВАЖНО!!! Ловечката Федерација на Македонија ги повикува сите ловци да се вклучат во потрагата по Вања Ѓорчевска! За секоја информација да се извести Министерството за внатрешни работи! Се вели во Фејсбук статусот на Ловечката Федерација на Македонија.

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО