Tuesday, February 27, 2024
14.8 C
Skopje
spot_img

(ВИДЕО) Маскирани лица го симнале црковното знаме и поставиле албанско пред црквата на Попова Шапка

-Реклама-

Две маскирани лица го симнале црковното знаме од јарболот пред црквата „Св. Наум Охридски“ на Попова Шапка, а потоа поставиле знаме на Албанија.

Реклама
-Реклама-

Случајот во полиција го пријавил свештеник,информираат од СВР Тетово.

-Реклама-

-Во 18.05 часот во СВР Тетово, свештеникот од црквата „Св.Наум Охридски Чудотворец“ лоцирана на Попова Шапка, пријавил дека од страна на НН лице од јарболот на црквата е симнато црковното знаме и е поставено знаме на Албанија, вели Марјан Јосифоски, портпарол на СВР Тетово и додава дека полицијата презема мерки за расчистување на случајот.

ВИДЕО: Скандал

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

(ВИДЕО) Маскирани лица го симнале црковното знаме и поставиле албанско пред црквата на Попова Шапка

Реклама

Две маскирани лица го симнале црковното знаме од јарболот пред црквата „Св. Наум Охридски“ на Попова Шапка, а потоа поставиле знаме на Албанија.

Случајот во полиција го пријавил свештеник,информираат од СВР Тетово.

-Во 18.05 часот во СВР Тетово, свештеникот од црквата „Св.Наум Охридски Чудотворец“ лоцирана на Попова Шапка, пријавил дека од страна на НН лице од јарболот на црквата е симнато црковното знаме и е поставено знаме на Албанија, вели Марјан Јосифоски, портпарол на СВР Тетово и додава дека полицијата презема мерки за расчистување на случајот.

ВИДЕО: Скандал

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО