Saturday, February 24, 2024
13.8 C
Skopje
spot_img

Информацијата дека е пронајдена Вања Ѓорчевска е ЛАЖНА – МВР ги демантира информациите

-Реклама-

На дел од медиумите во Македонија се појави вест дека Вања Ѓорчевска е пронајдена во соседна земја.

Реклама
-Реклама-

Од МВР за ИДОЛ МК ги демантираат овие информации и наскоро се очекува соопштение од нивна страна.

-Реклама-

МВР на својата веб страна, односно во регистарот на исчезнати лица на Македонија, со фотографија и опис ја објави и Вања Ѓорчевска која исчезна вчера наутро во центарот на Скопје.

Опис: висина 175 см, тежина 58 кг, коса темнокафеава, очи кафеави, носи протези на горните и долните заби, има бенка на десна страна од лицето. Облечена во син блузон, црна јакна, црни фармерки со странични џебови, бели патики со кафеави линии. Со себе носи школски ранец и мобилен телефон ‘ајфон’“, се наведува во објавата на МВР.

Секој кој има информации, се моли да пријави до центарот 112 или до нејзината мајка Зорица на телефонскиот број 075-400-816.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

Информацијата дека е пронајдена Вања Ѓорчевска е ЛАЖНА – МВР ги демантира информациите

Реклама

На дел од медиумите во Македонија се појави вест дека Вања Ѓорчевска е пронајдена во соседна земја.

Од МВР за ИДОЛ МК ги демантираат овие информации и наскоро се очекува соопштение од нивна страна.

МВР на својата веб страна, односно во регистарот на исчезнати лица на Македонија, со фотографија и опис ја објави и Вања Ѓорчевска која исчезна вчера наутро во центарот на Скопје.

Опис: висина 175 см, тежина 58 кг, коса темнокафеава, очи кафеави, носи протези на горните и долните заби, има бенка на десна страна од лицето. Облечена во син блузон, црна јакна, црни фармерки со странични џебови, бели патики со кафеави линии. Со себе носи школски ранец и мобилен телефон ‘ајфон’“, се наведува во објавата на МВР.

Секој кој има информации, се моли да пријави до центарот 112 или до нејзината мајка Зорица на телефонскиот број 075-400-816.

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО