Friday, February 23, 2024
13.8 C
Skopje
spot_img

Се е подготвено за „99 Мегастарс“, утревечер сите патишта ќе водат кон СЦ „Јане Сандански“

-Реклама-

Сите подготовки за настанот „99 Мегастарс“ течат непречено и во полн ек, тим од над 50 луѓе веќе работи во салата за максимално уживање со сите сетила, а утре ќе им се приклучат уште толку. Покрај аудио, Ве очекува и неверојатно визуелно доживување – бина со големина од 120 квадратни метри, повеќе од 100 квадратни метри ЛЕД екрани, а се уредува и надворешниот дел, односно просторот пред салата – инаку наменет за сите оние кои нема да бидат во можност да влезат во салата. Пред СЦ „Јане Сандански“ ќе бидат поставен ЛЕД екран и шатори каде бесплатно ќе се дели топол чај.

Реклама
-Реклама-

Како во старите добри времиња, кај граѓаните има позитивен дух а утре ќе биде ден кога среќата ќе биде насекаде, а токму таа, исто како и музиката, им дава душа на универзумот, крилја на умот, лет на имагинацијата, а магија и радост на нашите животи.

-Реклама-

Затоа подгответе се МЕГАквалитетно и МЕГАуникатно искуство со добра македонска музика и една поинаква, позабавна лотарија − Државна лотарија, којашто за вас ги овозможи Мегавин и „99 Мегастарс “!
Организаторите информираат дека вратите на СЦ „Јане Сандански ќе бидат отворени од 19:00 часот, а програмата ќе започне од 20:00, поради затворените улици во другиот дел од градот информираат граѓаните да се упатат кон СЦ „Јане Сандански“ навремено.

Она што треба да го запомните е дека влезници за оваа вечер НЕМА во продажба, и единствен начин до истата е со регистрација на платформата megawin.mk (пријавување за влезница ќе можете да направите и до пред почетокот на настанот), а секој оној кој ќе се регистрира на платформа www.megawin.mk заклучно денес до 23:59 часот ќе учествуваат и во наградната игра „Биди ин, регистрирај се на Мегавин“ каде вкупниот фонд на награди и подароци изнесува 12 000 000 денари. Наградниот фонд е: 5 луксузни патувања за двајца во Дубаи, 10 гејминг лаптопи Lenovo, 10 iPhone 14 Pro, и еден автомобил BMW. Првите 50.000 регистрирани на www.megawin.mk ќе добиваат промотивни вредносни ваучери од 100 ден. до 10.000 ден., кој ќе можат да се искористат за играње на платформата megawin.mk. во извлекувањето на наградите.

Во улога на водители на настанот присутните ќе ги видат неповторливиот Игор Џамбазов, Маријана Станојковска, Мартин 99 Трпчевски и Миа Костова, а како звучеше македонската музика на времето ќе нѐ потсетат: Искра Трпева, Peace Brothers, Куку Леле, Марјан Стојановски, Кристина Арнаудова, Ребека, Маја Гроздановска-Панчева, Ристо Самарџиев, Бени Шаќири, Андријана Јаневска, Верица Пандиловска, Александар Тарабунов, Арчи, Сара Мејс, Бојана Скендеровски, Ламбе Алабаковски, Нови дечки, Тони Зен, Ивона Јо, Ластовица, Дуо Дис, Наде Талевска, Дарко Гроздановски, Мила Николовска-Ѓумар, Теа Трајковска, Александар Ристовски – Принц…

Настанот ќе биде емитуван и на профилите на социјалните медиуми на Државна Лотарија.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

Се е подготвено за „99 Мегастарс“, утревечер сите патишта ќе водат кон СЦ „Јане Сандански“

Реклама

Сите подготовки за настанот „99 Мегастарс“ течат непречено и во полн ек, тим од над 50 луѓе веќе работи во салата за максимално уживање со сите сетила, а утре ќе им се приклучат уште толку. Покрај аудио, Ве очекува и неверојатно визуелно доживување – бина со големина од 120 квадратни метри, повеќе од 100 квадратни метри ЛЕД екрани, а се уредува и надворешниот дел, односно просторот пред салата – инаку наменет за сите оние кои нема да бидат во можност да влезат во салата. Пред СЦ „Јане Сандански“ ќе бидат поставен ЛЕД екран и шатори каде бесплатно ќе се дели топол чај.

Како во старите добри времиња, кај граѓаните има позитивен дух а утре ќе биде ден кога среќата ќе биде насекаде, а токму таа, исто како и музиката, им дава душа на универзумот, крилја на умот, лет на имагинацијата, а магија и радост на нашите животи.

Затоа подгответе се МЕГАквалитетно и МЕГАуникатно искуство со добра македонска музика и една поинаква, позабавна лотарија − Државна лотарија, којашто за вас ги овозможи Мегавин и „99 Мегастарс “!
Организаторите информираат дека вратите на СЦ „Јане Сандански ќе бидат отворени од 19:00 часот, а програмата ќе започне од 20:00, поради затворените улици во другиот дел од градот информираат граѓаните да се упатат кон СЦ „Јане Сандански“ навремено.

Она што треба да го запомните е дека влезници за оваа вечер НЕМА во продажба, и единствен начин до истата е со регистрација на платформата megawin.mk (пријавување за влезница ќе можете да направите и до пред почетокот на настанот), а секој оној кој ќе се регистрира на платформа www.megawin.mk заклучно денес до 23:59 часот ќе учествуваат и во наградната игра „Биди ин, регистрирај се на Мегавин“ каде вкупниот фонд на награди и подароци изнесува 12 000 000 денари. Наградниот фонд е: 5 луксузни патувања за двајца во Дубаи, 10 гејминг лаптопи Lenovo, 10 iPhone 14 Pro, и еден автомобил BMW. Првите 50.000 регистрирани на www.megawin.mk ќе добиваат промотивни вредносни ваучери од 100 ден. до 10.000 ден., кој ќе можат да се искористат за играње на платформата megawin.mk. во извлекувањето на наградите.

Во улога на водители на настанот присутните ќе ги видат неповторливиот Игор Џамбазов, Маријана Станојковска, Мартин 99 Трпчевски и Миа Костова, а како звучеше македонската музика на времето ќе нѐ потсетат: Искра Трпева, Peace Brothers, Куку Леле, Марјан Стојановски, Кристина Арнаудова, Ребека, Маја Гроздановска-Панчева, Ристо Самарџиев, Бени Шаќири, Андријана Јаневска, Верица Пандиловска, Александар Тарабунов, Арчи, Сара Мејс, Бојана Скендеровски, Ламбе Алабаковски, Нови дечки, Тони Зен, Ивона Јо, Ластовица, Дуо Дис, Наде Талевска, Дарко Гроздановски, Мила Николовска-Ѓумар, Теа Трајковска, Александар Ристовски – Принц…

Настанот ќе биде емитуван и на профилите на социјалните медиуми на Државна Лотарија.

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО