Tuesday, February 27, 2024
14.8 C
Skopje
spot_img

Денес е првата млада месечина оваа година: Еве што му носи на секој хороскопски знак

-Реклама-

Денес е првата млада месечина оваа година. Овој транзит се одвива на 20-тиот степен и 44-та минута на Јарец. Ќе го започне полето на кариерата, работата, успехот и ќе донесе промени во тие сегменти.

Реклама
-Реклама-

Ќе има нов начин на работа и водење бизнис. Можеме да завршиме нешто и да започнеме нешто. Емотивните, но и сите други врски ќе бидат на испит. Време е за многу важни одлуки. Само останете стабилни и решени да одите напред.

-Реклама-

Месечината ќе направи добри аспекти, но и познатата Трина со Уран од знакот Бик. Овој транзит сугерира дека сè ново што ќе започнеме во овој период има шанса да успее. Треба само да реагираме брзо и навреме. Нептун од знакот Риби има добар секстилен аспект што дополнително влијае на остварувањето на желбите. Овој транзит најмногу ќе го почувствуваат Јарците, Биковите, Скорпиите, Рибите и Девиците.

Овен
Кариерата и работата ве оптоваруваат, па многу ќе размислувате за финансиите. Зголемени трошоци. Некој близок може да ви помогне.

Бик
Време е за важни промени и важни одлуки. За некои претстои патување во странство или важни настани поврзани со факултетот и образованието воопшто.

Близнаци
Размислувате за пари, особено за враќање на долгови или заеми. Фокусирајте се на добивката, но и на наследството за некои.

Рак
Сега фокусот е на се што е поврзано со партнерствата и партнерските односи, без разлика дали се емотивни или деловни. Следат промени. Многу врски завршуваат или започнуваат нови.

Лав
Многу размислување, но и случувања на полето на работата и здравјето. Може да има промени поврзани со работата, а исто така е вистинско време да се посети лекар, доколку е потребно.

Девица
На емотивно поле добри настани, но и можни влегувања во нови врски. Промените се на подобро. Ќе имате среќа во љубовта. Оние кои размислуваат или се стремат кон потомство ќе имаат идеална можност да го сторат тоа.

Шкорпија
Убав транзит за вас. Позитивни мисли, многу движење и пократки патишта, се што е поврзано со околината и семејството ќе има позитивен исход. Следуваат промени на подобро во меѓучовечките односи и воопшто во комуникацијата.

Стрелец
Размислувајќи за финансиите. Можен е помал прилив на пари, но и зголемена потрошувачка, затоа внимавајте. Внимавајте со исхраната.

Јарец
Промени на полето на љубовта и работата. Време е да се откажете од се што ви тежело. Преземете акција и смело направете промени.

Водолија
Ќе уживате во одмор и подготовка за нови почетоци. Ќе размислувате за се и како ќе постапувате во иднина. Работете на квалитетот на вашиот сон.

Риби
Многу планови, но и исполнување на желбите. Новото познанство или пријателство може да се претвори во емоција на партнерот. Време е да ви се отворат некои патишта и многу желби да се остварат.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

Денес е првата млада месечина оваа година: Еве што му носи на секој хороскопски знак

Реклама

Денес е првата млада месечина оваа година. Овој транзит се одвива на 20-тиот степен и 44-та минута на Јарец. Ќе го започне полето на кариерата, работата, успехот и ќе донесе промени во тие сегменти.

Ќе има нов начин на работа и водење бизнис. Можеме да завршиме нешто и да започнеме нешто. Емотивните, но и сите други врски ќе бидат на испит. Време е за многу важни одлуки. Само останете стабилни и решени да одите напред.

Месечината ќе направи добри аспекти, но и познатата Трина со Уран од знакот Бик. Овој транзит сугерира дека сè ново што ќе започнеме во овој период има шанса да успее. Треба само да реагираме брзо и навреме. Нептун од знакот Риби има добар секстилен аспект што дополнително влијае на остварувањето на желбите. Овој транзит најмногу ќе го почувствуваат Јарците, Биковите, Скорпиите, Рибите и Девиците.

Овен
Кариерата и работата ве оптоваруваат, па многу ќе размислувате за финансиите. Зголемени трошоци. Некој близок може да ви помогне.

Бик
Време е за важни промени и важни одлуки. За некои претстои патување во странство или важни настани поврзани со факултетот и образованието воопшто.

Близнаци
Размислувате за пари, особено за враќање на долгови или заеми. Фокусирајте се на добивката, но и на наследството за некои.

Рак
Сега фокусот е на се што е поврзано со партнерствата и партнерските односи, без разлика дали се емотивни или деловни. Следат промени. Многу врски завршуваат или започнуваат нови.

Лав
Многу размислување, но и случувања на полето на работата и здравјето. Може да има промени поврзани со работата, а исто така е вистинско време да се посети лекар, доколку е потребно.

Девица
На емотивно поле добри настани, но и можни влегувања во нови врски. Промените се на подобро. Ќе имате среќа во љубовта. Оние кои размислуваат или се стремат кон потомство ќе имаат идеална можност да го сторат тоа.

Шкорпија
Убав транзит за вас. Позитивни мисли, многу движење и пократки патишта, се што е поврзано со околината и семејството ќе има позитивен исход. Следуваат промени на подобро во меѓучовечките односи и воопшто во комуникацијата.

Стрелец
Размислувајќи за финансиите. Можен е помал прилив на пари, но и зголемена потрошувачка, затоа внимавајте. Внимавајте со исхраната.

Јарец
Промени на полето на љубовта и работата. Време е да се откажете од се што ви тежело. Преземете акција и смело направете промени.

Водолија
Ќе уживате во одмор и подготовка за нови почетоци. Ќе размислувате за се и како ќе постапувате во иднина. Работете на квалитетот на вашиот сон.

Риби
Многу планови, но и исполнување на желбите. Новото познанство или пријателство може да се претвори во емоција на партнерот. Време е да ви се отворат некои патишта и многу желби да се остварат.

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО