Friday, February 23, 2024
13.8 C
Skopje
spot_img

Се тресе тлото на Македонија: Регистриран уште еден земјотрес

-Реклама-

Земјотресот се случил вчер во 18 часот и 30 минути, а епицентарот на земјотресот е регистриран во Националниот парк Галичица помеѓу Преспанско и Охридско езеро.

Реклама
-Реклама-

Во изминатите 24 часа регистрирани се три земјотреси.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

Се тресе тлото на Македонија: Регистриран уште еден земјотрес

Реклама

Земјотресот се случил вчер во 18 часот и 30 минути, а епицентарот на земјотресот е регистриран во Националниот парк Галичица помеѓу Преспанско и Охридско езеро.

Во изминатите 24 часа регистрирани се три земјотреси.

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО