Monday, March 4, 2024
9.8 C
Skopje

ТРАГЕДИЈА ВО МАКЕДОНИЈА: Пронајдено починато 28-годишно момче!

-Реклама-
-Реклама-

Како што соопшти МВР, случајот бил пријавен во СВР Скопје, на 12 јануари, 2024 година во 15:00 часот, а по извршена обдукција, констатирано е дека лицето починало од струен удар.

Реклама

Во објект во с. Маркова Сушица, Скопско, викендов, бил пронајден починат М.Д.(28) од с.Елово, скопско.

-Реклама-

Како што соопшти МВР, случајот бил пријавен во СВР Скопје, на 12 јануари, 2024 година во 15:00 часот, а по извршена обдукција, констатирано е дека лицето починало од струен удар.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

ТРАГЕДИЈА ВО МАКЕДОНИЈА: Пронајдено починато 28-годишно момче!

Реклама

Како што соопшти МВР, случајот бил пријавен во СВР Скопје, на 12 јануари, 2024 година во 15:00 часот, а по извршена обдукција, констатирано е дека лицето починало од струен удар.

Во објект во с. Маркова Сушица, Скопско, викендов, бил пронајден починат М.Д.(28) од с.Елово, скопско.

Како што соопшти МВР, случајот бил пријавен во СВР Скопје, на 12 јануари, 2024 година во 15:00 часот, а по извршена обдукција, констатирано е дека лицето починало од струен удар.

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО