Monday, March 4, 2024
9.8 C
Skopje

Таткото кој го уби шурата Албанец, затоа што ја силувал ќерка му, пуштен е да се брани од слобода

-Реклама-
-Реклама-

Понатамошната судбина на осомничениот ќе се решава до крајот на неделава, а дотогаш тој е во домашен притвор

Реклама

Мажот (50) кој е осомничен дека го убил својот шура во Грција, откако дознал дека ја силувал неговата ќерка, е пуштен да се брани од слобода.

-Реклама-

Неименуван маж е обвинет дека во средата на 10 јануари смртно го ранил својот шура и неколку часа откако неговата ќерка го известила дека нејзиниот „вујко“, односно братот на нејзината маќеа, ја силувал од нејзината 9-та година.

Рекла и дека во последните месеци тој и барал пари, заканувајќи ѝ се дека ќе објави фотографии и видеа од нивната врска.

Со одлука на судот тој денеска е пуштен во домашен притвор, а ќе биде во куќата на својата ќерка, додека судскиот совет не одлучи за неговата судбина. Одлуката се очекува да биде донесена до крајот на неделата.

Откако била донесена одлука да биде пуштен во домашен притвор, ќерките на осомничениот плачеле од радост. Според медиумите, пред истражниот суд денеска покрај ќерката биле присутни и браќата на осомничениот, додека сопругата одбива да се види со него.

Според медиумите, распитот на осомничениот траел околу два часа.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

Таткото кој го уби шурата Албанец, затоа што ја силувал ќерка му, пуштен е да се брани од слобода

Реклама

Понатамошната судбина на осомничениот ќе се решава до крајот на неделава, а дотогаш тој е во домашен притвор

Мажот (50) кој е осомничен дека го убил својот шура во Грција, откако дознал дека ја силувал неговата ќерка, е пуштен да се брани од слобода.

Неименуван маж е обвинет дека во средата на 10 јануари смртно го ранил својот шура и неколку часа откако неговата ќерка го известила дека нејзиниот „вујко“, односно братот на нејзината маќеа, ја силувал од нејзината 9-та година.

Рекла и дека во последните месеци тој и барал пари, заканувајќи ѝ се дека ќе објави фотографии и видеа од нивната врска.

Со одлука на судот тој денеска е пуштен во домашен притвор, а ќе биде во куќата на својата ќерка, додека судскиот совет не одлучи за неговата судбина. Одлуката се очекува да биде донесена до крајот на неделата.

Откако била донесена одлука да биде пуштен во домашен притвор, ќерките на осомничениот плачеле од радост. Според медиумите, пред истражниот суд денеска покрај ќерката биле присутни и браќата на осомничениот, додека сопругата одбива да се види со него.

Според медиумите, распитот на осомничениот траел околу два часа.

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО