Monday, March 4, 2024
9.8 C
Skopje

МВР СО ВАЖНА ИНФОРМАЦИЈА: Личните карти со Република Македонија ќе продолжат да важат

-Реклама-
-Реклама-

Личните карти чиј рок не е истечен ќе продолжат да важат и по 12.02.2024
Министерството за внатрешни работи како ресорно министерство надлежно за издавање на лични документи укажува дека Законот за личната карта не е изменет.

Реклама

За таа цел, ги информираме граѓаните на Република Северна Македонија, дека ЛИЧНИТЕ КАРТИ со називот на државата „РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА“ кои имаат важност, односно чиј рок не е истечен, продолжуваат ДА ВАЖАТ и по 12 февруари 2024 година.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

МВР СО ВАЖНА ИНФОРМАЦИЈА: Личните карти со Република Македонија ќе продолжат да важат

Реклама

Личните карти чиј рок не е истечен ќе продолжат да важат и по 12.02.2024
Министерството за внатрешни работи како ресорно министерство надлежно за издавање на лични документи укажува дека Законот за личната карта не е изменет.

За таа цел, ги информираме граѓаните на Република Северна Македонија, дека ЛИЧНИТЕ КАРТИ со називот на државата „РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА“ кои имаат важност, односно чиј рок не е истечен, продолжуваат ДА ВАЖАТ и по 12 февруари 2024 година.

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО