Tuesday, February 27, 2024
14.8 C
Skopje
spot_img

(ФОТО) Hова водителка во „Ѕвездите на Гранд“ – кој ќе ја замени Сања Кужет?

-Реклама-

Сања Кужет, водителката на емисијата Ѕвездите на Гранд на кратко ќе се повлече од малите екрани, а за тоа има голема причина, го чека своето трето дете. Кога се појави оваа вест во медиумите, сите се прашуваа кој ќе ја замени Сања Кужет.

Реклама
-Реклама-

Како што пишуваат медиумите од регионот, Сања од февруари, кога продолжува снимањето на Ѕвездите на Гранд, треба да ја замени Бојана Лазиќ која моментално ја води емисијата „Премиерa“.

-Реклама-

Добро упатени извори тврдат дека веднаш по веста за бременоста на Сања, Саша Поповиќ почнал да размислува кој ќе ја замени Кужет кога ќе продолжи снимањето, а бидејќи веќе соработувал со Бојана и бил презадоволен, одлучил да биде таа.


Поповиќ се уште не сака да зборува на оваа тема, а мистериозна е и Бојана.

„Засега тоа се само нагаѓања“, низ насмевка изјави водителката, но веста дека ќе биде дел од музичкото натпреварување ја сподели на социјалните мрежи.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

(ФОТО) Hова водителка во „Ѕвездите на Гранд“ – кој ќе ја замени Сања Кужет?

Реклама

Сања Кужет, водителката на емисијата Ѕвездите на Гранд на кратко ќе се повлече од малите екрани, а за тоа има голема причина, го чека своето трето дете. Кога се појави оваа вест во медиумите, сите се прашуваа кој ќе ја замени Сања Кужет.

Како што пишуваат медиумите од регионот, Сања од февруари, кога продолжува снимањето на Ѕвездите на Гранд, треба да ја замени Бојана Лазиќ која моментално ја води емисијата „Премиерa“.

Добро упатени извори тврдат дека веднаш по веста за бременоста на Сања, Саша Поповиќ почнал да размислува кој ќе ја замени Кужет кога ќе продолжи снимањето, а бидејќи веќе соработувал со Бојана и бил презадоволен, одлучил да биде таа.


Поповиќ се уште не сака да зборува на оваа тема, а мистериозна е и Бојана.

„Засега тоа се само нагаѓања“, низ насмевка изјави водителката, но веста дека ќе биде дел од музичкото натпреварување ја сподели на социјалните мрежи.

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО